reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam ze zasypuje forum z cyklu sto pytan do ;) od jura mam zaczac acard i heparyne. Czy jest jakas roznica ktory lek przyjmuje sie rano, a ktory wieczorem bo chyba lepiej to rozlozyc w czasie niz naraz prawda? bo tak mi sie kojarzy, ze kiedys czytalam ze acard ma rozne dzialanie w zaleznosci od pory dnia kiedy sie go przyjmuje. Czy to jakies zabobony sa ? ;)
Kochana nie możesz tego brac razem. Ja brałam heoaryne o 10 a acard o 22

reklama
Kochana sa tu dziewczyny z parensa, nie ma czego szukać - to już chyba najgorsza z najgorszych krakowskich klinik. Jeśli to realne to przenieście się do Katowic - niby dojazdy kosztują, ale ceny mają spoko, dużo taniej wychodzi niż Kraków.
No i wczoraj doktorek mi tłumaczył dlaczego mają takie dobre wyniki jeśli chodzi o hodowlę zarodków :)
Dawaj co doktorek mowil:)

Oooo nie. To kto mi zrobi usg pecherzykoweeeeee.Oki dzieki.normalnie jutro bym brala juz ostatni dzien ale jestem debilem i wczoraj nie wzielam...więc wezme dzien dluzej.Cale opakowanie. Chyba na 5 dni starcza.
A tak. Mi o tym tez opowiadal..ze jakies klapki sie uchylaja itp.
Kurciu nie jestes zadnym debilem tylko zapomnialas o leku. Takie rzeczy sie zdarzaja nawet najbardziej swiatlym umyslom. I bez takich brzydkich okreslen prosze [emoji4]

Oooo nie. To kto mi zrobi usg pecherzykoweeeeee.Oki dzieki.normalnie jutro bym brala juz ostatni dzien ale jestem debilem i wczoraj nie wzielam...więc wezme dzien dluzej.Cale opakowanie. Chyba na 5 dni starcza.
On już z 4 raz już w tym roku jedzie na urlop:)

Jak się czujesz ?

Nie sądzę, żebyś na tym etapie mu zaszkodziła. A w ogóle ile jeszcze czasu masz go łykać?

Bo mają jakieś czaderskie inkubatory - takie mini, w których bardzo szybko warunki wracają do normalnych. A nie takie duże szafy jak w innych klinikach, w których po tworzeniu drzwiczek środowisko jest zachwiane przez 5 min, zanim wszystkie parametry wrócą do normy. To było odnośnie zapytania o primo vision - tłumaczył dlaczego nie ma sensu tego brać - po prostu sie nie zmieści aparacik do inkubatora :D
Kiedyś ogladalam, tylko nie wiem czy w tV czy na necie, ze w cuechocinku grajom na gitarze zarodkom:)

Dr Piekarz Adamczyk albo Mercik:)
Ale kas on tak szaleje z tym urlopem. To ja myslalam ze mam pecha jsk raz mi uciekł na ferie i transfer robil Dr M:)

reklama
O mamo. Torbiele? I jak je wyleczyli?? Mialam dzis usg i doktor mowil ze po prostu powiekszone jajniki mam.Juhu. Kciuki!Mam takie same dawki! :) Bedzie dobrze! Mocne kciuki!:*Oo a czemu maja takie dobre?

Dziewczyny jeszcze pomecze o ten antybiotyk. Ponieważ jeden dzien ominelam to myslicie ze nie zaszkodze Kurczakowi jak wezme go przez to jeden dzien dluzej? Bo kazali do konca opakowania..no ale to jeden dzien dluzej oddziaływania na organizm i sama nie wiem.
Ja bym brała kochana bo przecież tak bierzesz po transferze to jeden dzien w te nie zaszkodzi moim zdaniem a oni na bank dają antybiotyk bezpieczny w ciąży

Do góry