aż tak zle jest w krakowieByly ale do Katowic uciekly
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Ja tez przed crio badan nie robilam nigdy
Dziekuje kochana to mnie uspokoilas.[emoji3]
chlopkers
W Krk nie warto tracic pieniedzy Kochana. Naprawde juz lepiej podjechac chocby do tych Katowic do Ciechocinka [emoji4] Mnostwo dziewczyn z forum tam przeszlo z innych klinik (rowniez krakowskich) i sa zadowolone [emoji4]czy są tu jakieś dziewczyny leczace się w krakowie
Mieciu85
Przepraszam ze zasypuje forum z cyklu sto pytan do od jura mam zaczac acard i heparyne. Czy jest jakas roznica ktory lek przyjmuje sie rano, a ktory wieczorem bo chyba lepiej to rozlozyc w czasie niz naraz prawda? bo tak mi sie kojarzy, ze kiedys czytalam ze acard ma rozne dzialanie w zaleznosci od pory dnia kiedy sie go przyjmuje. Czy to jakies zabobony sa ?
dżoasia
kochana w krakowie nie ma niestety czego szukać... ja się przeniosłam do Katowic bo dziewczyny bardzo chwalą, no ale zobaczymy jak to będzieczy są tu jakieś dziewczyny leczace się w krakowie
dżoasia
acard chyba na wieczór się powinno braćPrzepraszam ze zasypuje forum z cyklu sto pytan do od jura mam zaczac acard i heparyne. Czy jest jakas roznica ktory lek przyjmuje sie rano, a ktory wieczorem bo chyba lepiej to rozlozyc w czasie niz naraz prawda? bo tak mi sie kojarzy, ze kiedys czytalam ze acard ma rozne dzialanie w zaleznosci od pory dnia kiedy sie go przyjmuje. Czy to jakies zabobony sa ?
dżoasia
Kochana sa tu dziewczyny z parensa, nie ma czego szukać - to już chyba najgorsza z najgorszych krakowskich klinik. Jeśli to realne to przenieście się do Katowic - niby dojazdy kosztują, ale ceny mają spoko, dużo taniej wychodzi niż Kraków.ja chodzę do parens i ona ma dobre opinie chodził ktoś tam może
No i wczoraj doktorek mi tłumaczył dlaczego mają takie dobre wyniki jeśli chodzi o hodowlę zarodków
chlopkers
Tak ja, na szczescie stamtad ucieklam do novum w warszawie [emoji4]ja chodzę do parens i ona ma dobre opinie chodził ktoś tam może
reklama
adansonia
Idę dopiero w sierpniu zobaczymy jaki jestSuper ma opinie [emoji4] fajnie ze na niego trafilas [emoji4]
Podziel się: