reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę o pomoc. Ja po punkcji mam zapisany tylko duphaston ale coś lekarz mówił o Progesteronie, tylko że nie dał mi recepty może to na później? Ja jestem okropnie przymulpna cały dzień przesłałam i mam bole. Dodam że transfer przełożony na kolejny cykl. Co wy bralyscie po punkcji bo nie wiem czy nie będę musiała jutro dzwonić do kliniki. Mój doktorem jest mega zakręcony i nie wiem czy znowu czegoś nie pokrecil

reklama
O mamo. Torbiele? I jak je wyleczyli?? Mialam dzis usg i doktor mowil ze po prostu powiekszone jajniki mam.Juhu. Kciuki!Mam takie same dawki! :) Bedzie dobrze! Mocne kciuki!:*Oo a czemu maja takie dobre?

Dziewczyny jeszcze pomecze o ten antybiotyk. Ponieważ jeden dzien ominelam to myslicie ze nie zaszkodze Kurczakowi jak wezme go przez to jeden dzien dluzej? Bo kazali do konca opakowania..no ale to jeden dzien dluzej oddziaływania na organizm i sama nie wiem.
Bez obaw mozesz wziasc antybiotyk

Kurciu nie jestes zadnym debilem tylko zapomnialas o leku. Takie rzeczy sie zdarzaja nawet najbardziej swiatlym umyslom. I bez takich brzydkich okreslen prosze [emoji4]
No tylko ze ja nie zapomnialam tylko jakims cudem go pomylilam z paracetamolem :D mial identyczny blister i ksztalt. Lezaly kolo siebie o nawet nie odwracalam tylko bralam. Gluptas ze mnie. Trudno. Wezme dzien dluzej.
On już z 4 raz już w tym roku jedzie na urlop:)

Jak się czujesz ?
Ok tylko bole dokuczaja jak za duzo pochodze. Jakos nie moge dojsc do siebiw po tej punkcji...
Ja bym brała kochana bo przecież tak bierzesz po transferze to jeden dzien w te nie zaszkodzi moim zdaniem a oni na bank dają antybiotyk bezpieczny w ciąży
Bez obaw mozesz wziasc antybiotyk
Oki tak zrobie :*

Kochana dr G mnie nie pytal bo wiedział ze przyszlam za nim z innej kliniki ale oprocz niego w macierzynstwie, probicie i dr M w ciechocinku tez mnie pytali czy pierwszy transfer. U mnie jeszcze padaly pytania czy byly problemy z transferem bo msm macice w tylozgieciu i czasem musieli sie troche z tyn.cewnikiem czy jak to tam.sie nazywa mocowac
A no to może dlatego. Trzęsę porami,że się nie uda i analizuję wszystko na milion sposobów. ;)

Dzięki za odzew;) a mozecie jeszcze powiedzieć czy droga jest taka wizyta u dr Pasnika? Po wydaniu 12000zl i nawet braku cb nie ukrywam ze na razie na pewno musimy zrobic jakąs przerwe:( chociaz niby mam i encorton i clexane a to tez niby jak jest problem z immunologia to chyba leczenie calkiem podobne...
@Nowa1990 A kto Cię prowadzi w Bocianie?
Encorton i clexane to nie wszytko .. czasami potrzeba głębszej diagnozy

Kochana, tak jak dr wczoraj nam wszystkim na wizytach mowil, progesteron garsciami jak cukierki, im wiecej tym lepiej i przedawkowac nie mozna. Ja zawsze wole miec wiecej niz mniej. Nie alalizuj, jakby cos widzieli to juz by wczesniej powiezieli, ja dzis drugi raz mialam wizyte u dr G i bardzo go cenie jako specjaliste, ale jest trocje ciezki do rozszyfrowania, mialam wrazenie, ze patrzy na mnie jak na idiotke ;) dr M troche bardziej kawe na lawe jak sie wypowiada, a z dr G troche musialam sie domyslac o co kaman wiec sie nie przejmuj analizowaniem ;)
Hahahaha,no i on do tego tak mruczy pod nosem. Jeszcze jak coś gadał jak leżałam przed transferem,czyli nie do mojej twarzy :D to już w ogóle zgaduj zgadula co on tam mruczy

reklama
Do góry