O mamo. Torbiele? I jak je wyleczyli?? Mialam dzis usg i doktor mowil ze po prostu powiekszone jajniki mam.Ja też miałam estradiol niewysoki i bol okazało się że mam torbiele niestety jedną miała 6cm średnicy... Oby Cie to ominęło...
Juhu. Kciuki!Tak, jutro będę świecić jajkami
Mam takie same dawki!Kurczaki, to ja jakoś chyba za dużo mam tego progesteronu. Mam 3×1 dupka i 3×2 lutinusa, kazał brać leki jak wcześniej plus dołożył dupka. Ja wczoraj po punkcji trochę krwawiłam,ale to też pewnie od tego gmerania i staram się tym nie przejmować. Za to analizuję w każdą stronę pytania doktorka G. czy byłam kiedyś w ciąży i czy miałam już transfer wcześniej. Jakoś wbiłam sobie do głowy,że zobaczył coś złego na usg
Bedzie dobrze! Mocne kciuki!U mnie tez tel. Tyle ze 3 min temu i jak zobaczylam nr. Zawal. A tu tekst pani aneto badania w normie zapraszamy jutro na transfer.
Co prawda jutro znow rozwolnienie od rana bedzie ehhh
:*Jejku jak cudownie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] calym serduchem jestem z Toba Kochana [emoji7][emoji7][emoji7]
Oo a czemu maja takie dobre?Kochana sa tu dziewczyny z parensa, nie ma czego szukać - to już chyba najgorsza z najgorszych krakowskich klinik. Jeśli to realne to przenieście się do Katowic - niby dojazdy kosztują, ale ceny mają spoko, dużo taniej wychodzi niż Kraków.
No i wczoraj doktorek mi tłumaczył dlaczego mają takie dobre wyniki jeśli chodzi o hodowlę zarodków
Dziewczyny jeszcze pomecze o ten antybiotyk. Ponieważ jeden dzien ominelam to myslicie ze nie zaszkodze Kurczakowi jak wezme go przez to jeden dzien dluzej? Bo kazali do konca opakowania..no ale to jeden dzien dluzej oddziaływania na organizm i sama nie wiem.