reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooooo nareszcie !! ;)
Ooo widzisz:( Małemu widocznie naprawdę dobrze ❤
Może jednak się spotkamy w szpitalu :-D

Ciekawe co nam powie za tydzień na wizycie :surprised:

A jak wyniki moczu? Bo coś czytałam na ciezarowkach ? Wyjaśniła Ci Pani Doktor ? Wszystko ok ?

Tak, tak - moja synek chyba chce osobiście poznać Lenke i dlatego tak się ociaga ;).
Wyniki moczu świadczyły o tym, że poprzedniego dnia zjadłam za dużo słodyczy :)

To wyobraz sobie ze w Parensie jest jeszcze gorzej. W macierzynstwie przynajmnirj od razu mnie zakwalifikowali do programu rzadowego a w Parensie 6 inseminavji mi chciał robic.
Ja w macierzyństwie czekałam na lekarza nieraz do 2 w nocy...bo na monitoring przychodził chyba cały krakow. Ledwie żywa od 16 do 2 w nocy wracałam do domu. Do tego obsługa nie miła zapomnieli o tobie notorycznie śpoznienia po 2 h mieli cię w dupie totalnie. Dzięki Bogu przenieśliśmy się do ciechocinka tam miła obsługa zero opóźnień wszyscy kompetentni

Oooo nie. To kto mi zrobi usg pecherzykoweeeeee.Oki dzieki.normalnie jutro bym brala juz ostatni dzien ale jestem debilem i wczoraj nie wzielam...więc wezme dzien dluzej.Cale opakowanie. Chyba na 5 dni starcza.
A tak. Mi o tym tez opowiadal..ze jakies klapki sie uchylaja itp.
Pójdziesz od razu na serduszkowe :)
Dajcie dziewczyny chłopu dychnąć, przy nas to mu się należy chyba co tydzień tydzień urlopu :p @misis188 w sumie on chyba przez ciebie ma tak przejeb.ne :-) :)

Ja w macierzyństwie czekałam na lekarza nieraz do 2 w nocy...bo na monitoring przychodził chyba cały krakow. Ledwie żywa od 16 do 2 w nocy wracałam do domu. Do tego obsługa nie miła zapomnieli o tobie notorycznie śpoznienia po 2 h mieli cię w dupie totalnie. Dzięki Bogu przenieśliśmy się do ciechocinka tam miła obsługa zero opóźnień wszyscy kompetentni
Ja najczesciej tam chodzilam do Kubusia to cyk bryk i następna. Ale baby w rejestracji to.mnie tam mega wkurzaly. W Ciechocinku tez nie raz byla wizyta opozniona ale im.wybaczam:) sama nieraz trulam.glowe doktorkowi.i siedzialam tam pol godziny a nawet i wiecej-mina osob po wyjściu z gabinetu.bezcenna:laugh2: ale im wybaczam i panie w rejestracji fajne. A w macierzyństwie to na jedna godzinę bylo 16 pacjentek czy 12 zapisywanych i Wyrobka tylko z listy skleslal. Dla mnie to bylo.szokiem ze np na 15.15 byly 3 czy 4 pacjentki

Pójdziesz od razu na serduszkowe :)
Dajcie dziewczyny chłopu dychnąć, przy nas to mu się należy chyba co tydzień tydzień urlopu :p @misis188 w sumie on chyba przez ciebie ma tak przejeb.ne :-) :)
Lepiej teraz zeby miał niz pozniej jak js po rodzenstwo dla Hubcia pojde:laugh2:
Dobrze ze mam zarodeczki zamrozone bo inaczej to by mowili ze tej pani juz dziękujemy:laugh2:
Ale co ja moge za to jak on taki moj guru jest:)

reklama
To wyobraz sobie ze w Parensie jest jeszcze gorzej. W macierzynstwie przynajmnirj od razu mnie zakwalifikowali do programu rzadowego a w Parensie 6 inseminavji mi chciał robic.
Hahaha nas tez chcial przeczolgac przez inseminacje. Podczas gdy bylo oczywista oczywistoscia ze z naszym nasieniem nie ma opcji zeby inseminacja sie udala [emoji23] na szczescie ucieklismy stamtad [emoji4]

Do góry