reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A skąd wiesz zecw tedy Ci wypadnie transfer? Kurczaczek dobrze pisze ze w danym dniu jeden lekarz robi zabiegi
Obliczylam na podstawie ostatniego transferu. Dzien 10 kontrola endometrium + 4 dni pozniej transfer 3 dniowego zarodka. Wiec obliczylam sobie wsyztskie mozliwosci bo mam2 zarodki 3 dniowe I 2 blastki wiec transfer bede miala miedzy 26, a 31 lipca, no chyba, ze cos nietak bedzie przyrastalo. Walsnie koordynatorka mi jeszcze odpisala,z e gretka bedzie transfery robil 26, a 27 ta dr Wasik.

Jedno. Cassiah uważasz, że wyniki wskazują, że dupa będzie z tego i żaden z 2 zarodków nie da rady na rozwój? Zastanawiam się czy spadek może oznaczać, że jeden z nich obumarł a drugi może ma się dobrze...i się dalej zagnieżdża...
Dopiero teraz doczytalam ze dzis dop 6 dpt. Poczekaj jeszcze, to na prawde bardzo bardzo wczesnie.

Tzn jak masz transfer w konkretnym dniu to nie mozesz wybrać tego kto transferuje. Bo danego dnia wszystkie zabiegi robi chyba jeden lekarz. A i tak nie wszyscy transferuja.
Dzieki kurcia, to co bys mi radzila? Robic w lipcu I na kogo wypadnie to wypadnie, czy czekac na sierpien I raczej dr MERrcik powinien wtedy mi robic chyba. Boje sie tylko,zeby jaj znowu w sierpniu nie bylo, ja sobie wsyztsko uloze bo MErcik bedzie a transfer mi ktos inny bedzie robil :(

Justin87 zarodki świeże 02/07 miałam pobrane do hodowli. 07 transfer dwóch zarodków nr.1 BL.1.1.1 nr.2 BL 4.1.1 Tak miałam zastrzyk dawka 0,5
Tak więc wdech wydech i zrób betę jutro lub w poniedziałek. Masz ładny progesteron. A tak jak jedna z dziewczyn napisała, to pierwszy wynik był zakłamany przez ovitrelle. Teraz trzeba czekać i wierzyć, że beta będzie pięknie rosła. [emoji4]

możesz popijać wodą i to nawet dobrze, mi jak napisałam, że skoczyło tsh do 2,7 dr kazał zwiększyć z 50 do 75 więc spokojnie weź sobie od jutra więcej i się nie denerwuj a za 2 tygodnie sprawdź poziom będzie w porządku

Za 2 tygodnie ja juz powinnam byc po transferze (dowiem sie we wtorek), wiec musze dosc szybko obnizyc to tsh. Chyba zrobie powtorke badan w przyszlym tygodniu

Tak więc wdech wydech i zrób betę jutro lub w poniedziałek. Masz ładny progesteron. A tak jak jedna z dziewczyn napisała, to pierwszy wynik był zakłamany przez ovitrelle. Teraz trzeba czekać i wierzyć, że beta będzie pięknie rosła. [emoji4]
Dzięki za wsparcie:) idzie się wykończyć...

reklama
Do góry