reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sie nie stresuj:) zapytaj go na najblizszej wizycie czy Ci bedzie robil zabiegi. Pamietaj ze dobra reke do transferow ma dr M:) a dr GK jest bardzo fajna:)
Dzieki MIsis za wsparcie, kurcze wszystkoi zaplanowane na lipec a tu takie kwiatki, jakby wystarczajaco pod gorke nie bylo. To co mam robic doradz misis czekac na Mercika ktory ewentualnie mi to w sierpniu zrobi czy jak ta G-K bedzie najprawdopodobniej robic w dniach kiedy ja musze to do niej. Jezu nie wiem co mam robic, a za chwile mialam na intralipid jechac :(

To jak na 5 dpt to bardzo ładna beta. Teraz czekaj na przyrost. [emoji4] ja w 5 dpt zrobiłam sikańca, to wyszła mi mega blada kreska. Tak więc pewnie miałam betę taką jak Ty. 7 dpt była już 103,3. Tak więc uwierz w swoje kropki. Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]

Aha. Teraz rozumiem. Myślałam,że można sobie wybrać,a ja jak zwykle nie wiem :D. To niedobrze,że M. i G. ma nie być :/. Ja zbytnio czekać nie mogę przez tę sytuację w pracy. Tak jak Mieciu mówi "zawsze coś" o_O
Kochaba a z tego co pisalyscie to dr G byl niedawno na urlopie wiec nie sadze ze znowu pójdzie. A zas bez jaj bo nie moze tak byc (moim zdaniem) ze ich obojga nie bedzie bo to glownie oni robia zabiegi tak ze spokojnie:)

To jak na 5 dpt to bardzo ładna beta. Teraz czekaj na przyrost. [emoji4] ja w 5 dpt zrobiłam sikańca, to wyszła mi mega blada kreska. Tak więc pewnie miałam betę taką jak Ty. 7 dpt była już 103,3. Tak więc uwierz w swoje kropki. Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]
Wiesz zmartwił mnie taki spadek, po 3 dniach od transferu beta 36 dzisiaj 12 :/

Nie wiem, nie chce Cie straszyc bo slyszalam juz o najprzerozniejszych historiach i cudach ale wg mnie spadek bety nigdy nie oznacza nic dobrego :( Bez wzgledu czy blizniaki czy nie... Moze predzej jakby ten przyrost byl chocby minimalny... Progesteron spadl na leb ale wciaz jest dobry, wiele dziewczyn by zabila za taki :) Sprawdz jeszcze za 2 dni. Trzymaj sie mocno!
Jesli były transfetowane 2 zarodli i beta zaczyna spadac to trzeba kontrolować bo moze to miec miejsce w przypadku ewakuacji jednego. Beta po tym powinna zaczac rosnac

Obliczylam na podstawie ostatniego transferu. Dzien 10 kontrola endometrium + 4 dni pozniej transfer 3 dniowego zarodka. Wiec obliczylam sobie wsyztskie mozliwosci bo mam2 zarodki 3 dniowe I 2 blastki wiec transfer bede miala miedzy 26, a 31 lipca, no chyba, ze cos nietak bedzie przyrastalo. Walsnie koordynatorka mi jeszcze odpisala,z e gretka bedzie transfery robil 26, a 27 ta dr Wasik.
To ja ci powiem ze u mnie z transferami bylo roznie. Czasem mialam 13dc a czasem 17

Wiesz zmartwił mnie taki spadek, po 3 dniach od transferu beta 36 dzisiaj 12 :/
Aga witaj na forum, według mnie ta historia może mieć jeszcze szczęśliwe zakończenie. Jeżeli dziś 5dpt i jest 12, to poprzedni wynik był tak nieprawdoppdobny że chyba faktycznie pozostałości leku. Trzymam kciuki za przyrost.

reklama
Do góry