TakDrugą betę robiłaś 5 dpt?
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Dzieki MIsis za wsparcie, kurcze wszystkoi zaplanowane na lipec a tu takie kwiatki, jakby wystarczajaco pod gorke nie bylo. To co mam robic doradz misis czekac na Mercika ktory ewentualnie mi to w sierpniu zrobi czy jak ta G-K bedzie najprawdopodobniej robic w dniach kiedy ja musze to do niej. Jezu nie wiem co mam robic, a za chwile mialam na intralipid jechacSie nie stresuj zapytaj go na najblizszej wizycie czy Ci bedzie robil zabiegi. Pamietaj ze dobra reke do transferow ma dr M a dr GK jest bardzo fajna
Justin87
To jak na 5 dpt to bardzo ładna beta. Teraz czekaj na przyrost. [emoji4] ja w 5 dpt zrobiłam sikańca, to wyszła mi mega blada kreska. Tak więc pewnie miałam betę taką jak Ty. 7 dpt była już 103,3. Tak więc uwierz w swoje kropki. Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]
misis188
Kochaba a z tego co pisalyscie to dr G byl niedawno na urlopie wiec nie sadze ze znowu pójdzie. A zas bez jaj bo nie moze tak byc (moim zdaniem) ze ich obojga nie bedzie bo to glownie oni robia zabiegi tak ze spokojnieAha. Teraz rozumiem. Myślałam,że można sobie wybrać,a ja jak zwykle nie wiem . To niedobrze,że M. i G. ma nie być :/. Ja zbytnio czekać nie mogę przez tę sytuację w pracy. Tak jak Mieciu mówi "zawsze coś"
Wiesz zmartwił mnie taki spadek, po 3 dniach od transferu beta 36 dzisiaj 12 :/To jak na 5 dpt to bardzo ładna beta. Teraz czekaj na przyrost. [emoji4] ja w 5 dpt zrobiłam sikańca, to wyszła mi mega blada kreska. Tak więc pewnie miałam betę taką jak Ty. 7 dpt była już 103,3. Tak więc uwierz w swoje kropki. Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]
misis188
Jesli były transfetowane 2 zarodli i beta zaczyna spadac to trzeba kontrolować bo moze to miec miejsce w przypadku ewakuacji jednego. Beta po tym powinna zaczac rosnacNie wiem, nie chce Cie straszyc bo slyszalam juz o najprzerozniejszych historiach i cudach ale wg mnie spadek bety nigdy nie oznacza nic dobrego Bez wzgledu czy blizniaki czy nie... Moze predzej jakby ten przyrost byl chocby minimalny... Progesteron spadl na leb ale wciaz jest dobry, wiele dziewczyn by zabila za taki Sprawdz jeszcze za 2 dni. Trzymaj sie mocno!
misis188
Ja bralam nawet 6 magne b6-3x2Dziewczyny,a ile Wy tego magnezu bierzecie? To żeby nie było skurczy?
misis188
To ja ci powiem ze u mnie z transferami bylo roznie. Czasem mialam 13dc a czasem 17Obliczylam na podstawie ostatniego transferu. Dzien 10 kontrola endometrium + 4 dni pozniej transfer 3 dniowego zarodka. Wiec obliczylam sobie wsyztskie mozliwosci bo mam2 zarodki 3 dniowe I 2 blastki wiec transfer bede miala miedzy 26, a 31 lipca, no chyba, ze cos nietak bedzie przyrastalo. Walsnie koordynatorka mi jeszcze odpisala,z e gretka bedzie transfery robil 26, a 27 ta dr Wasik.
Margit2018
Aga witaj na forum, według mnie ta historia może mieć jeszcze szczęśliwe zakończenie. Jeżeli dziś 5dpt i jest 12, to poprzedni wynik był tak nieprawdoppdobny że chyba faktycznie pozostałości leku. Trzymam kciuki za przyrost.Wiesz zmartwił mnie taki spadek, po 3 dniach od transferu beta 36 dzisiaj 12 :/
reklama
Cassiah
Nie wariuj, trzymaj sie mocno, jestesmy z Toba!Dzięki, za wsparcie. Gdyby nie to forum to bym dzisiaj zwariowała...
Podziel się: