Chyba tak już nawet nie pamiętamNa ul. Rakowicką?
reklama
Super dobrze wiedzieć będę dzwonić dzisiaj może mi też się uda jak coś to jutro dam znać czy bioręJa mogę oddać na 22 sierpnia
Udało mi się dostać w tym tygodniu. Czasami warto zadzwonić wieczorem tak koło 19 bo wtedy zwalniają się wizyty na następny dzień
gos1512
Fanka BB :)
Kochane uswiadomcie mnie czy zarodki zamrazaja tylko po 5 dobie czy te po 3 tez? Mnie tylko zrobia punkcje bo mam duze prawdopodobienstwo hiperstymulacji a transfer odroczony. Nie wiem jak to jest w ciechocinku ?
Po 3 też. Zależy jaka "polityka" kliniki.Kochane uswiadomcie mnie czy zarodki zamrazaja tylko po 5 dobie czy te po 3 tez? Mnie tylko zrobia punkcje bo mam duze prawdopodobienstwo hiperstymulacji a transfer odroczony. Nie wiem jak to jest w ciechocinku ?
Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...Ja mogę oddać na 22 sierpnia
Udało mi się dostać w tym tygodniu. Czasami warto zadzwonić wieczorem tak koło 19 bo wtedy zwalniają się wizyty na następny dzień
misis188
Wszystko bedziesz ustalac z embriologiem. Ja mam teraz czesc zamrożonych w 3 i chyba dwie blastki. We wczesniejszej procedurze wszystkie mrozilam w 3 dobieKochane uswiadomcie mnie czy zarodki zamrazaja tylko po 5 dobie czy te po 3 tez? Mnie tylko zrobia punkcje bo mam duze prawdopodobienstwo hiperstymulacji a transfer odroczony. Nie wiem jak to jest w ciechocinku ?
sssurykatka
Jasne od razu dam znać@Olk@24 daj znać na kiedy się umówiłaś do dr Pasikonika. Ja też zamierzam tylko próbuję to czasowo ogarnąć
A bylas teraz w lidlu? Super ciuszki sa
Byłam wczoraj. Pajacy już nie było
reklama
misis188
Ja tez pajacy nie wzielam ale za to super body i czapeczki❤Byłam wczoraj. Pajacy już nie było
Podziel się: