Chyba tak już nawet nie pamiętamNa ul. Rakowicką?
reklama
Super dobrze wiedzieć będę dzwonić dzisiaj może mi też się udaJa mogę oddać na 22 sierpnia
Udało mi się dostać w tym tygodniu. Czasami warto zadzwonić wieczorem tak koło 19 bo wtedy zwalniają się wizyty na następny dzień![]()
gos1512
Fanka BB :)
Kochane uswiadomcie mnie czy zarodki zamrazaja tylko po 5 dobie czy te po 3 tez? Mnie tylko zrobia punkcje bo mam duze prawdopodobienstwo hiperstymulacji a transfer odroczony. Nie wiem jak to jest w ciechocinku ?
Po 3 też. Zależy jaka "polityka" kliniki.Kochane uswiadomcie mnie czy zarodki zamrazaja tylko po 5 dobie czy te po 3 tez? Mnie tylko zrobia punkcje bo mam duze prawdopodobienstwo hiperstymulacji a transfer odroczony. Nie wiem jak to jest w ciechocinku ?
Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...Ja mogę oddać na 22 sierpnia
Udało mi się dostać w tym tygodniu. Czasami warto zadzwonić wieczorem tak koło 19 bo wtedy zwalniają się wizyty na następny dzień![]()
misis188
Wszystko bedziesz ustalac z embriologiem. Ja mam teraz czesc zamrożonych w 3 i chyba dwie blastki. We wczesniejszej procedurze wszystkie mrozilam w 3 dobieKochane uswiadomcie mnie czy zarodki zamrazaja tylko po 5 dobie czy te po 3 tez? Mnie tylko zrobia punkcje bo mam duze prawdopodobienstwo hiperstymulacji a transfer odroczony. Nie wiem jak to jest w ciechocinku ?
sssurykatka
Jasne od razu dam znać@Olk@24 daj znać na kiedy się umówiłaś do dr Pasikonika. Ja też zamierzam tylko próbuję to czasowo ogarnąć
A bylas teraz w lidlu? Super ciuszki sa
Byłam wczoraj. Pajacy już nie było
reklama
misis188
Ja tez pajacy nie wzielam ale za to super body i czapeczki❤Byłam wczoraj. Pajacy już nie było![]()
Podziel się: