Tak chyba czynne od 12Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...
reklama
Ja tez pajacy nie wzielam ale za to super body i czapeczki❤
Bodziaków mam sporo na 62- mam nadzieję że będą dobre Najwyżej będę gotować żeby się skurczyły I muszę raczej kupić jeszcze coś cieplejszego, jakiś śpiworek, kocyk.
chlopkers
Fanka BB :)
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Wczoraj byłam na usg i jest w pęcherzyku zarodek, pęcherzyk żółtkowy no i zawiązek serduszka z tętnem 114 u/min.
chlopkers
Ja kojarze tylko, gdy Asia pisala ze dziewczyna z innego watku chciala sie zamienic na pozniejszy termin. Ale ona miala do oddania termin na samym poczatku lipca, wiec to juz pewnie nieaktualneTeż właśnie pamiętam że ktoś pisał tylko nie pamiętam kto , byłam pewna że to mi się nie przyda...
Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...
Dzwoniłam do Apc analizy medyczne ul. Sczanieckiej tel 42 640 95 52. Jest jeszcze kom podana 696004043.
Dziękuję ❤❤❤Dzwoniłam do Apc analizy medyczne ul. Sczanieckiej tel 42 640 95 52. Jest jeszcze kom podana 696004043.
Cassiah
To ja pisalam ze mam do oddania ale niestety gadalam z mama i powiedziala ze mi go odwolala niedawno. Ale sprobuj moze jeszcze nikt nie zajal. Ja rezerwowalam przez znany-lekarz.plDziewczyny ja mam do Was prośbę , jak by którejś z Was obiło się o uszy że ktoś chce oddać termin U Paśonka to bardzo proszę dajcie znać , bardzo zależy mi na czasie... oczywiście w grę u mnie wchodzi tylko Łódź...
Z góry dziękuję
myszkakiszka
Suuuper! Gratuluję !niech rośnie [emoji173]Wczoraj byłam na usg i jest w pęcherzyku zarodek, pęcherzyk żółtkowy no i zawiązek serduszka z tętnem 114 u/min.
A na kiedy miałaś ?To ja pisalam ze mam do oddania ale niestety gadalam z mama i powiedziala ze mi go odwolala niedawno. Ale sprobuj moze jeszcze nikt nie zajal. Ja rezerwowalam przez znany-lekarz.pl
reklama
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny muszą się trochę dzisiaj pożalić. Nie wiem czy jestem taka nadwrażliwa w tej ciąży, czy mam pecha, czy jednak coraz więcej ludzi na świecie to chu** i sk******ny. Mianowicie zamówiłam meble przez internet, dokładnie łóżeczko, materac itp dla małej, dzisiaj mąż dostał maila, że kurier będzie między 13:45-15:45, więc sobie pojechałam na zakupy spożywcze. O 11 dzwoni telefon, że On już jest i czeka, a jak mnie nie ma to On jedzie dalej. Mówię, żeby chwilę poczekal, bo zaraz będę, albo przyjechał za chwilę. To On do mnie, że ile, mówię że maksymalnie 20 min, bo nie wiem jak długo będę przy kasie i jestem w 7msc ciąży i trochę wolniejsze ruchy mam. A On do mnie z tekstem, że w takim przypadku mogę sobie podjechać pod numer 74 po to (mieszkam przy 55), bo On nie będzie tyle czekał i mam sobie zdawać sprawę z tego, że jego obowiązkiem nie jest wniesienie mi tego... Dziewczyny, ręce mi opadły... Powiedziałam tylko, żeby spodziewał się skargi, wyłączyłam się i poryczałam się na środku sklepu...
Podziel się: