Ja jestem zapisana na 20 sierpnia na godz. 13 i prawdopodobnie będę rezygnować z tej wizyty ale to dopiero będę wiedziała po 6 sierpnia.Dziewczyny ja mam do Was prośbę , jak by którejś z Was obiło się o uszy że ktoś chce oddać termin U Paśonka to bardzo proszę dajcie znać , bardzo zależy mi na czasie... oczywiście w grę u mnie wchodzi tylko Łódź...
Z góry dziękuję
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Olcia dosłownie niedawno ktoś pisał o oddaniu terminu, dziewczynki pomóżcie bo za fixa nie mogę sobie przypomnieć.Dziewczyny ja mam do Was prośbę , jak by którejś z Was obiło się o uszy że ktoś chce oddać termin U Paśonka to bardzo proszę dajcie znać , bardzo zależy mi na czasie... oczywiście w grę u mnie wchodzi tylko Łódź...
Z góry dziękuję
Jak coś to ja chętnie wezmę ten termin, dziękujęJa jestem zapisana na 20 sierpnia na godz. 13 i prawdopodobnie będę rezygnować z tej wizyty ale to dopiero będę wiedziała po 6 sierpnia.
W łodzi pRzyjmuje też na NFZ dr PaśnikApc Łodź z tym ze tam jest teraz chyba remont i jeszcze gdzieś w Warszawue z tyn.ze tam wizyta kosztuje 300 zl
93-378 Łódź, ul. Grażyny 4c/4d
Telefon: +48 530 243 252
Też właśnie pamiętam że ktoś pisał tylko nie pamiętam kto , byłam pewna że to mi się nie przyda...Olcia dosłownie niedawno ktoś pisał o oddaniu terminu, dziewczynki pomóżcie bo za fixa nie mogę sobie przypomnieć.
Chyba Agnieszka ja mogę oddać wrZesień.Też właśnie pamiętam że ktoś pisał tylko nie pamiętam kto , byłam pewna że to mi się nie przyda...
Póki co idź do rodzinnego po skierowania dla Siebie i męża na Kariotypy i zrób na NFZ. Oraz helicobakter pylori dla Was obojga ale to już PRYW.
DziękujęChyba Agnieszka ja mogę oddać wrZesień.
Póki co idź do rodzinnego po skierowania dla Siebie i męża na Kariotypy i zrób na NFZ. Oraz helicobakter pylori dla Was obojga ale to już PRYW.
reklama
Podziel się: