reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie. Alkohol w minimalnych ilosciach jest niezdrowy i szkodliwy i calkowicie zabroniony. Ja tam slucham lekarza. Powiedzial ze mozna sledzie, to mozna. Moze pogadaj z jakims lekarzem w Pl. Moze Wy tam w Chorwacji macie inne sledzie??
A co do alkoholu to siostra meza jak byla w ciazy i od połowy zaczęła miec problemy z ciśnieniem to jej zalecił lampkę wina na wieczór.... wiec lekarze sa różni jak widać :D

reklama
Mnie chyba czeka operacyjna. Zmieniłam lekarza i odrazu mi polipa wynalazła, choć tez nie ma pewności czy to akurat to . Straszy histeroskopia a ja oczywiście już panikuje

Nic strasznego. Dostajesz krótką narkozę (jak przy punkcji), za pomocą takiej małej kamerki sprawdzają macicę od środka i przy okazji wycinają to co znajdą nieprawidłowego. Tego samego dnia wracasz do domu.

Operacyjna tez ?? Opowiedz coś o tym ... boli ??
Nie nic nie boli , przynajmniej mnie nic nie bolało , wiadomo że po narkozie człowiek też inaczej reaguje , cały zabieg trawa jakieś 15 minut i wypuszczają od razu w ten sam dzień do domu , ja wzięłam 2 dni urlopu od pracy żeby nie dźwigać A tak to wszystko spoko , ja tylko plamiłam dość długo , miałam usuwane 4 polipy :) głowa do góry nie ma się o co martwić to nic starszego , zdecydowanie gorzej prZeżyłam łyżeczkowanie macicy

Czy ten polecany przez was śluz slimaka ;-) można gdzieś kupić w aptece stacjonarnej w lodzi bądź Wrocławiu?

reklama
@gosia321 Nie bralam sie jeszcze za immunologie. Mialam podstawowe badnia jak vleiden, ana1, ana2, przeciwciala plemnikowe, ktore byly ok. Mam nadzieje, ze nie bede musiala podjac sie tego tematu...
Dotychczas 3 transfery. Dwa pierwsze bez scratchingu i nic nie drgnelo prawie, trzeci transfer ah i scratching i byla ciaza ale poronilam.
Gdyby teraz mialo nie wyjsc, podjade do Pasnika. Poki co musze sytuacje z praca uregulowac, bo nawet nie wiem czy bede miala za co jechac do niego :D

Do góry