reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie. Alkohol w minimalnych ilosciach jest niezdrowy i szkodliwy i calkowicie zabroniony. Ja tam slucham lekarza. Powiedzial ze mozna sledzie, to mozna. Moze pogadaj z jakims lekarzem w Pl. Moze Wy tam w Chorwacji macie inne sledzie??
A co do alkoholu to siostra meza jak byla w ciazy i od połowy zaczęła miec problemy z ciśnieniem to jej zalecił lampkę wina na wieczór.... wiec lekarze sa różni jak widać :D

reklama
Mnie chyba czeka operacyjna. Zmieniłam lekarza i odrazu mi polipa wynalazła, choć tez nie ma pewności czy to akurat to . Straszy histeroskopia a ja oczywiście już panikuje

Nic strasznego. Dostajesz krótką narkozę (jak przy punkcji), za pomocą takiej małej kamerki sprawdzają macicę od środka i przy okazji wycinają to co znajdą nieprawidłowego. Tego samego dnia wracasz do domu.

Operacyjna tez ?? Opowiedz coś o tym ... boli ??
Nie nic nie boli , przynajmniej mnie nic nie bolało , wiadomo że po narkozie człowiek też inaczej reaguje , cały zabieg trawa jakieś 15 minut i wypuszczają od razu w ten sam dzień do domu , ja wzięłam 2 dni urlopu od pracy żeby nie dźwigać A tak to wszystko spoko , ja tylko plamiłam dość długo , miałam usuwane 4 polipy :) głowa do góry nie ma się o co martwić to nic starszego , zdecydowanie gorzej prZeżyłam łyżeczkowanie macicy

Czy ten polecany przez was śluz slimaka ;-) można gdzieś kupić w aptece stacjonarnej w lodzi bądź Wrocławiu?

reklama
@gosia321 Nie bralam sie jeszcze za immunologie. Mialam podstawowe badnia jak vleiden, ana1, ana2, przeciwciala plemnikowe, ktore byly ok. Mam nadzieje, ze nie bede musiala podjac sie tego tematu...
Dotychczas 3 transfery. Dwa pierwsze bez scratchingu i nic nie drgnelo prawie, trzeci transfer ah i scratching i byla ciaza ale poronilam.
Gdyby teraz mialo nie wyjsc, podjade do Pasnika. Poki co musze sytuacje z praca uregulowac, bo nawet nie wiem czy bede miala za co jechac do niego :D

Do góry