reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny miała któraś z Was histeroskopie??
Ja miałam z polipektomią. Krótkie znieczulenie, bez intubacji, potem lekkie skurcze jak przy miesiączce ale dali przeciwbólowy w kroplówce i na drugi dzień poszłam do domu (leżałam w szpitalu normalnym i tak tam trzymają... zresztą na tym samym łóżku co leżę teraz :p). Nie bój się to nic strasznego :)

reklama
Dziękuje wam wszystkim, mam nadzieję że to co mnie spotkało a w co nie wierzyłam że jest możliwe spotka każdą z was. Jeżeli pozwolicie to zostaje na tym forum bo chcę za wami zgasić światło. Dzięki in vitro mam piękną mądrą córeczkę a teraz jak dobrze pójdzie dostane prezent od losu za darmo;) przywędrowałam na to forum za berthą i nigdzie w wirtualnym świecie nie spotkałam się z takà życzliwością i empatią. A tak na marginesie jeżeli mnie Bertha czytasz to jestem dowodem na to że porażka w parensie i novum o niczym nie świadczy.czasami ważne jest żeby mieć koło siebie tą drugą połówkę genów. Nasze wędrówki po klinikach były podobne i mam nadzieję, że i u ciebie natura zwycięży. Ło matko ale dzień.:rofl2:

OGROMNE GRATULACJE!!!! Ale cudownie... :)
@Kurcia dała mi znac ze jest wiadomość do mnie :)

Ja po Parensie, novum, miałam trzecie podejście w invimed wrocław na długim protokole. Tylko jeden zarodek 3 dniowy, crio, ale bez powodzenia. Takze mam nadzieje teraz na cud jak u Ciebie, bo koniec z procedurami (M juz nie chce).

Aczkolwiek mam wrażenie ze świat mówi mi ze nie powinnam miec dzieci...

Jakby co, to Kurcia wie co u mnie :)

:*

OGROMNE GRATULACJE!!!! Ale cudownie... :)
@Kurcia dała mi znac ze jest wiadomość do mnie :)

Ja po Parensie, novum, miałam trzecie podejście w invimed wrocław na długim protokole. Tylko jeden zarodek 3 dniowy, crio, ale bez powodzenia. Takze mam nadzieje teraz na cud jak u Ciebie, bo koniec z procedurami (M juz nie chce).

Aczkolwiek mam wrażenie ze świat mówi mi ze nie powinnam miec dzieci...

Jakby co, to Kurcia wie co u mnie :)

:*
Witaj Kochana, wlasnie jak dziewczyny Cie wywolaly to myslalam co u Ciebie. Bylas jedna z pierwszych osob z ktorymi rozmawialam na tym forum i mam ogromny sentyment[emoji173][emoji173] Przykro mi ze znowu spotkalo Was niepowodzenie, ale wierze ze sie w koncu uda![emoji173]
Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!!! [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Dzieki [emoji4] przyznam ze juz sie nie moge doczekac tego serduszka [emoji173] obiecalam sobie ze w dniu kiedy zobaczymy bijace serduszko zamowie sobie segregator "jestem w ciazy" mamyginekolog. Od dawna marze o takim (i tych mega super przypinkach do torby w komplecie), potraktuje to jako nagrode za wszystkie przejscia [emoji16]

Oczywiscie ze zobaczysz o czym Ty w ogole myslisz! [emoji35] [emoji12] Jezu niektore dziewczyny maja zle wyniki badan, jakies zapadniete pecherzyki, od samego poczatku ciaze wiszaca na wlosku i jednak wierza ze sie uda a Ty masz wszystko idealnie o wymyslasz co raz to nowe glupoty :D Jestes w normalnej zdrowej ciazy i uswiadom to sobie w koncu bo na prawde postaram sie do tej Polski nawet przyjechac lanie Ci spuscic! :)

reklama
@gosia321 Nie bralam sie jeszcze za immunologie. Mialam podstawowe badnia jak vleiden, ana1, ana2, przeciwciala plemnikowe, ktore byly ok. Mam nadzieje, ze nie bede musiala podjac sie tego tematu...
Dotychczas 3 transfery. Dwa pierwsze bez scratchingu i nic nie drgnelo prawie, trzeci transfer ah i scratching i byla ciaza ale poronilam.
Gdyby teraz mialo nie wyjsc, podjade do Pasnika. Poki co musze sytuacje z praca uregulowac, bo nawet nie wiem czy bede miala za co jechac do niego :D
Kochana to zrob chociaz sam poziom komorek nk w vitalabo za 90 zl zeby wiedziec czy tym strechingiem sobie nie zaszkodzisz. A jakby byly za wysokie to wtedy intralipid

Do góry