reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny miała któraś z Was histeroskopie??
Ja miałam z polipektomią. Krótkie znieczulenie, bez intubacji, potem lekkie skurcze jak przy miesiączce ale dali przeciwbólowy w kroplówce i na drugi dzień poszłam do domu (leżałam w szpitalu normalnym i tak tam trzymają... zresztą na tym samym łóżku co leżę teraz :p). Nie bój się to nic strasznego :)

reklama
Dziękuje wam wszystkim, mam nadzieję że to co mnie spotkało a w co nie wierzyłam że jest możliwe spotka każdą z was. Jeżeli pozwolicie to zostaje na tym forum bo chcę za wami zgasić światło. Dzięki in vitro mam piękną mądrą córeczkę a teraz jak dobrze pójdzie dostane prezent od losu za darmo;) przywędrowałam na to forum za berthą i nigdzie w wirtualnym świecie nie spotkałam się z takà życzliwością i empatią. A tak na marginesie jeżeli mnie Bertha czytasz to jestem dowodem na to że porażka w parensie i novum o niczym nie świadczy.czasami ważne jest żeby mieć koło siebie tą drugą połówkę genów. Nasze wędrówki po klinikach były podobne i mam nadzieję, że i u ciebie natura zwycięży. Ło matko ale dzień.:rofl2:

OGROMNE GRATULACJE!!!! Ale cudownie... :)
@Kurcia dała mi znac ze jest wiadomość do mnie :)

Ja po Parensie, novum, miałam trzecie podejście w invimed wrocław na długim protokole. Tylko jeden zarodek 3 dniowy, crio, ale bez powodzenia. Takze mam nadzieje teraz na cud jak u Ciebie, bo koniec z procedurami (M juz nie chce).

Aczkolwiek mam wrażenie ze świat mówi mi ze nie powinnam miec dzieci...

Jakby co, to Kurcia wie co u mnie :)

:*

OGROMNE GRATULACJE!!!! Ale cudownie... :)
@Kurcia dała mi znac ze jest wiadomość do mnie :)

Ja po Parensie, novum, miałam trzecie podejście w invimed wrocław na długim protokole. Tylko jeden zarodek 3 dniowy, crio, ale bez powodzenia. Takze mam nadzieje teraz na cud jak u Ciebie, bo koniec z procedurami (M juz nie chce).

Aczkolwiek mam wrażenie ze świat mówi mi ze nie powinnam miec dzieci...

Jakby co, to Kurcia wie co u mnie :)

:*
Witaj Kochana, wlasnie jak dziewczyny Cie wywolaly to myslalam co u Ciebie. Bylas jedna z pierwszych osob z ktorymi rozmawialam na tym forum i mam ogromny sentyment[emoji173][emoji173] Przykro mi ze znowu spotkalo Was niepowodzenie, ale wierze ze sie w koncu uda![emoji173]
Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!!! [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Dzieki [emoji4] przyznam ze juz sie nie moge doczekac tego serduszka [emoji173] obiecalam sobie ze w dniu kiedy zobaczymy bijace serduszko zamowie sobie segregator "jestem w ciazy" mamyginekolog. Od dawna marze o takim (i tych mega super przypinkach do torby w komplecie), potraktuje to jako nagrode za wszystkie przejscia [emoji16]

Oczywiscie ze zobaczysz o czym Ty w ogole myslisz! [emoji35] [emoji12] Jezu niektore dziewczyny maja zle wyniki badan, jakies zapadniete pecherzyki, od samego poczatku ciaze wiszaca na wlosku i jednak wierza ze sie uda a Ty masz wszystko idealnie o wymyslasz co raz to nowe glupoty :D Jestes w normalnej zdrowej ciazy i uswiadom to sobie w koncu bo na prawde postaram sie do tej Polski nawet przyjechac lanie Ci spuscic! :)

reklama
@gosia321 Nie bralam sie jeszcze za immunologie. Mialam podstawowe badnia jak vleiden, ana1, ana2, przeciwciala plemnikowe, ktore byly ok. Mam nadzieje, ze nie bede musiala podjac sie tego tematu...
Dotychczas 3 transfery. Dwa pierwsze bez scratchingu i nic nie drgnelo prawie, trzeci transfer ah i scratching i byla ciaza ale poronilam.
Gdyby teraz mialo nie wyjsc, podjade do Pasnika. Poki co musze sytuacje z praca uregulowac, bo nawet nie wiem czy bede miala za co jechac do niego :D
Kochana to zrob chociaz sam poziom komorek nk w vitalabo za 90 zl zeby wiedziec czy tym strechingiem sobie nie zaszkodzisz. A jakby byly za wysokie to wtedy intralipid

Do góry