reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Odebrałam wyniki drugiego testu PAPPA i jestem po konsultacji z genetykiem.Tym razem nikt nie mówił mi,że to źle że robiłam badanie 2 razy,że tak się nie robi,że to niepotrzebnie (bla,bla...).Gość bardzo konkretny,opanowany.Wyniki tego drugiego testu wyszły dużo lepsze,wszystkie 3 ryzyka skorygowane dużo niższe niż 1: 1000 (ZD 1:3126,ZE 1:1912,ZP 1: 8806).Tak więc odpuszczam NITFY i czekamy już ze spokojem na USG połówkowe, czyli za ok miesiąc.Uff :-) :-) :-) Pozdrawiamy cioteczki :-) :-) :-)
A to tak sie moze pozmieniac czy ktos poprostu zle ci wyliczyl to wszystko

reklama
Kochana, nie wiem od jakiego etapu mam pisac [emoji6] dzis jest moj 19dpt jednego czterodniowego zarodka.
Powtorze sie z wpisem z rana:
14dpt popoludniu, beta byla 1446
16dpt popoludniu, beta 4204
17dpt, usg-widoczny pecherzyk 6x8mm
18dpt rano, beta 6396.
No i sie wystraszylam ta ostatnia beta, bo kurcze mocno zwolnila. Ale dziewczyny mnie tu uspokajaja, tym bardziej ze czas pomiedzy dwoma ostatnimi badaniami to 40h a nie 48h..
Wiec juz nie mysle, tylko czekam grzecznie na usg 11.07 [emoji4]
Kochana, na tym etapie to ci juz zadna beta nic nie powie, cholerna cierpliwosc potrzebna. Mam nadzieje ze to nie puste jajo i tym razem bedzies wreszcie w normalnej , zdrowej ciazy.oby bylo dobrze, nast razem jak tu zajrze to juz z „ okiem smoka” masz sie przyjaznic, ok:):):)trzymaj sie!

Ostatnia edycja:
Kochana, na tym etapie to ci juz zadna beta nic nie powie, cholerna cierpliwosc potrzebna. Mam nadzieje ze to nie puste jajo i rym razem bedzies wreszcie w normalnej , zdrowej ciazy.obybylo dobrze, nast razem jak tu zajrze to juz z „ okiem smoka” masz sie przyjaznic, ok:):):)trzymaj sie!
Dzieki [emoji4] przyznam ze juz sie nie moge doczekac tego serduszka [emoji173] obiecalam sobie ze w dniu kiedy zobaczymy bijace serduszko zamowie sobie segregator "jestem w ciazy" mamyginekolog. Od dawna marze o takim (i tych mega super przypinkach do torby w komplecie), potraktuje to jako nagrode za wszystkie przejscia [emoji16]

Dzieki [emoji4] przyznam ze juz sie nie moge doczekac tego serduszka [emoji173] obiecalam sobie ze w dniu kiedy zobaczymy bijace serduszko zamowie sobie segregator "jestem w ciazy" mamyginekolog. Od dawna marze o takim (i tych mega super przypinkach do torby w komplecie), potraktuje to jako nagrode za wszystkie przejscia [emoji16]

Polecam segregator [emoji16]

O ja. To przygody. A za bilet nie zwrócą jeżeli był kupiony taniej w necie. Bilet musi mieć cenę wyjsciowa bez rabatów za wcześniejszy zakup.
Podobno zwracaja wieksza czesc kwoty ale tylko jak sie ma swoj zarejestrowany profil na stronie pkp. Ja kiedys zwracalam pamietam w ten sposob i oddali chyba 70% ceny ale nie pamietam dokladnie

Ja wlasnie czekam na wyplate zeby zamowic ;)

reklama
Mnie chyba czeka operacyjna. Zmieniłam lekarza i odrazu mi polipa wynalazła, choć tez nie ma pewności czy to akurat to . Straszy histeroskopia a ja oczywiście już panikuje
Kochana - spokojniej będziesz smacznie spała. Może dr chcę zrobić diagnostyczną by sobie zaznaczyć czy to to co myśli

Do góry