reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Odebrałam wyniki drugiego testu PAPPA i jestem po konsultacji z genetykiem.Tym razem nikt nie mówił mi,że to źle że robiłam badanie 2 razy,że tak się nie robi,że to niepotrzebnie (bla,bla...).Gość bardzo konkretny,opanowany.Wyniki tego drugiego testu wyszły dużo lepsze,wszystkie 3 ryzyka skorygowane dużo niższe niż 1: 1000 (ZD 1:3126,ZE 1:1912,ZP 1: 8806).Tak więc odpuszczam NITFY i czekamy już ze spokojem na USG połówkowe, czyli za ok miesiąc.Uff :-) :-) :-) Pozdrawiamy cioteczki :-) :-) :-)
A to tak sie moze pozmieniac czy ktos poprostu zle ci wyliczyl to wszystko

reklama
Kochana, nie wiem od jakiego etapu mam pisac [emoji6] dzis jest moj 19dpt jednego czterodniowego zarodka.
Powtorze sie z wpisem z rana:
14dpt popoludniu, beta byla 1446
16dpt popoludniu, beta 4204
17dpt, usg-widoczny pecherzyk 6x8mm
18dpt rano, beta 6396.
No i sie wystraszylam ta ostatnia beta, bo kurcze mocno zwolnila. Ale dziewczyny mnie tu uspokajaja, tym bardziej ze czas pomiedzy dwoma ostatnimi badaniami to 40h a nie 48h..
Wiec juz nie mysle, tylko czekam grzecznie na usg 11.07 [emoji4]
Kochana, na tym etapie to ci juz zadna beta nic nie powie, cholerna cierpliwosc potrzebna. Mam nadzieje ze to nie puste jajo i tym razem bedzies wreszcie w normalnej , zdrowej ciazy.oby bylo dobrze, nast razem jak tu zajrze to juz z „ okiem smoka” masz sie przyjaznic, ok:):):)trzymaj sie!

Ostatnia edycja:
Kochana, na tym etapie to ci juz zadna beta nic nie powie, cholerna cierpliwosc potrzebna. Mam nadzieje ze to nie puste jajo i rym razem bedzies wreszcie w normalnej , zdrowej ciazy.obybylo dobrze, nast razem jak tu zajrze to juz z „ okiem smoka” masz sie przyjaznic, ok:):):)trzymaj sie!
Dzieki [emoji4] przyznam ze juz sie nie moge doczekac tego serduszka [emoji173] obiecalam sobie ze w dniu kiedy zobaczymy bijace serduszko zamowie sobie segregator "jestem w ciazy" mamyginekolog. Od dawna marze o takim (i tych mega super przypinkach do torby w komplecie), potraktuje to jako nagrode za wszystkie przejscia [emoji16]

Dzieki [emoji4] przyznam ze juz sie nie moge doczekac tego serduszka [emoji173] obiecalam sobie ze w dniu kiedy zobaczymy bijace serduszko zamowie sobie segregator "jestem w ciazy" mamyginekolog. Od dawna marze o takim (i tych mega super przypinkach do torby w komplecie), potraktuje to jako nagrode za wszystkie przejscia [emoji16]

Polecam segregator [emoji16]

O ja. To przygody. A za bilet nie zwrócą jeżeli był kupiony taniej w necie. Bilet musi mieć cenę wyjsciowa bez rabatów za wcześniejszy zakup.
Podobno zwracaja wieksza czesc kwoty ale tylko jak sie ma swoj zarejestrowany profil na stronie pkp. Ja kiedys zwracalam pamietam w ten sposob i oddali chyba 70% ceny ale nie pamietam dokladnie

Ja wlasnie czekam na wyplate zeby zamowic ;)

reklama
Mnie chyba czeka operacyjna. Zmieniłam lekarza i odrazu mi polipa wynalazła, choć tez nie ma pewności czy to akurat to . Straszy histeroskopia a ja oczywiście już panikuje
Kochana - spokojniej będziesz smacznie spała. Może dr chcę zrobić diagnostyczną by sobie zaznaczyć czy to to co myśli

Do góry