reklama
Do dziewczyn, ktore mialy scratching endometrium. Czy mozna wykonac zabieg przed urlopem? Obawiam sie, ze jak wykonam przed a pojde plazowac i plywac, moze jeszcze infekcje jakas zlape. O ile pamietam, to po zabiegu nie powinno sie tez wspolzyc chyba. Mam dylemat, bo od sierpnia przygotowanie do transferu a teraz pod koniec lipca wakacje. No i lipa, bo wtedy musialabym podejsc bez zabiegu a nie chcialabym i nie moge raczej przesuwac transferu wdl sytuacji z praca.
gosia321
Fanka BB :)
Widac widac jak juz pisalam juz go nie wciagne zapewne mieszanka ciazowego spozywczego i sterydowegoSe do sanatorium w ciąży pojechala
Gosiu widać brzuszek? Wez tu pozarazaj te jeszcze niezarazobe
Jutro jak wroce do domu to wrzuce zdjecie tu nie mam jak zrobic bo nie ma duzego lustra zarazam zarazam
Hehe a co do sanatorium a co trzeba korzystac jak za free mam wszystkie badania to moge sobie polezec i pospacerowac w pieknym parku nad rzeka
O ja. To przygody. A za bilet nie zwrócą jeżeli był kupiony taniej w necie. Bilet musi mieć cenę wyjsciowa bez rabatów za wcześniejszy zakup.
Ale to firma przewozowa nie wywiązała się z umowy (godzinne spóźnienie). Jak nie chcą zwrócić, to niech wypłacą odszkodowanie za utrudnienia w podróży.
Do dziewczyn, ktore mialy scratching endometrium. Czy mozna wykonac zabieg przed urlopem? Obawiam sie, ze jak wykonam przed a pojde plazowac i plywac, moze jeszcze infekcje jakas zlape. O ile pamietam, to po zabiegu nie powinno sie tez wspolzyc chyba. Mam dylemat, bo od sierpnia przygotowanie do transferu a teraz pod koniec lipca wakacje. No i lipa, bo wtedy musialabym podejsc bez zabiegu a nie chcialabym i nie moge raczej przesuwac transferu wdl sytuacji z praca.
Miałam taką samą sytuację. Dr powiedziała, że spokojnie mogę plażować i kąpać się, tylko musisz pamiętać, że mogą wystąpić plamienia. Tampon można ale ten najmniejszy, często zmieniać i po każdym wyjściu z wody też i nie nosić cały dzień. Mnie całe szczęście plamienia ominęło, a urlop był jednym z lepszych w moim życiu
Cassiah
Ja teeeez dobrze wspominam punkcje! [emoji16] Cudowne uczucie!! Ahh... Gdyby tak mozna bylo podkrasc te substancje [emoji23] [emoji23] [emoji23]Kochane ja juz po punkci odlot na maxaMamy 10 komorek jajowych jutro embriolog ma dzwonic ile sie zaplpdnilo
A Twoj wynik jest super, oby tak dalej!
Netiaskitchen
Odebrałam wyniki drugiego testu PAPPA i jestem po konsultacji z genetykiem.Tym razem nikt nie mówił mi,że to źle że robiłam badanie 2 razy,że tak się nie robi,że to niepotrzebnie (bla,bla...).Gość bardzo konkretny,opanowany.Wyniki tego drugiego testu wyszły dużo lepsze,wszystkie 3 ryzyka skorygowane dużo niższe niż 1: 1000 (ZD 1:3126,ZE 1:1912,ZP 1: 8806).Tak więc odpuszczam NITFY i czekamy już ze spokojem na USG połówkowe, czyli za ok miesiąc.Uff :-) :-) :-) Pozdrawiamy cioteczki :-) :-) :-)
Cassiah
A nie latwiej po prostu policzyc od 1ego dnia ostatniej menstruacji?[emoji9][emoji9] dziekuje Wam za wsparcie, jednak w takich nerwowych sytuacjach czlowiek nie mysli racjonalnie, potrzebuje sie wlasnie pozytywnego kopa na otrzezwienie [emoji173]
A powiedzcie dobrze licze ze jestem teraz w 5tc?
19 (dpt) + 14 + 4 (wiek zarodka) = 37 = 5tc +2dni
reklama
Mi zabroniono kategorycznie tamponów po screcingu , tylko wkładki , natomiast normalnie na drugi dzień wróciłam do zwykłych obowiązkówMiałam taką samą sytuację. Dr powiedziała, że spokojnie mogę plażować i kąpać się, tylko musisz pamiętać, że mogą wystąpić plamienia. Tampon można ale ten najmniejszy, często zmieniać i po każdym wyjściu z wody też i nie nosić cały dzień. Mnie całe szczęście plamienia ominęło, a urlop był jednym z lepszych w moim życiu
Podziel się: