reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mmm jak ja tesknie za granica za barami mlecznymi [emoji173][emoji173][emoji173]

Kochana karm kropki skoro sie domagaja! [emoji16]

Dziewczyny tylko nie wyglupiajcie sie z tymi śledziami, cos tam kiedys gadalyscie ze bierze was chęć, nie wolno w ciąży! Wytrzymacie 8 msc :)

W ciąży bez śledzi:confused2::confused: Nierealne:-D
Dr mówi że można.

reklama
No właśnie przy dwóch wcześniejszych nieudanych criotransferach też dostawałam @ w ciągu 3 dni. A teraz cisza... A chciałabym już porozmawiać z lekarzem co robimy dalej. Co zmienić?! Dziwny ten organizm mój jest :)

Przyjemniaczek. [emoji14]
Jakby ćwiczenia mogły zniwelować na szybciora efekt burzy hormonalnej...
Dzisiaj prawie umarłam z głodu po pracy. Poleciałam do baru mlecznego, gdzie wciągnęłam sluszną porcję obiadową i poprawiłam plackiem ziemniaczanym. Czarno widzę moją przyszłość.
Tez tak chce i zagryzc beza... a nie tylko woda

Nie można przecież jesc nic surowego miesa... Nawet małych anchois czy sushi a co dopiero takiej surowej rybetiny :) Ja bym nie ryzykowala. To tylko kilka msc, a zycie dlugie po tym mozemy jesc cale wiadra :)
Sledzie mozna. One sa marynowane wiec poddane obrobce. Nie mozna surowego miesa wiec np sushi z lososiem ale juz z gotowana krewetka jak najbardziej.

@gosia321 @chlopkers no ja mojemu tez mowilam ze to przez hormony, strerydy (i frytasy :p) Ale z nim nie ma zmiluj. "To pocwicz" uslyszalam.
A co do Krakowa to ja nie uwazam zeby tu byla kultura na drodze, aczkolwiek wiem, ze w Warszawie jest gorzej. U nas przynajmniej ktos wlacza kierunkowskaz przed zmiana pasa, a nie po ;)
Zapraszam do nas - jesli ktos raczy uzyc kierunkowskazu to zazwyczaj robi to zle [emoji38][emoji38]

A gdzie tu widzisz ze twoja beta jest ch..jowa. ja po przekroczeniu 5tys juz nie sprawdzalam bety po 2 dniach mialam usg i to ono jest teraz wyznacznikiem zdrowej ciazy. A beta juz sobie nie zajmuj glowy i nie wydawaj na nia kasy
Oj matka trzeba cie chyba znowu kopniakiem w dupsko nastraszyc tak jak na poczatku zebys uwierzyla
:tak: czyli moje drogie już nie robić bety? Ani razu?

Witam wszystkie Panie :)
Piszę aby pochwalić się swoim szczęściem :) 23,06,2018r urodziłam miłość swojego życia !
Mój synek jest cudowny i kocham go ponad życie. Cały trud, który włożyliśmy w to aby się udało poszedł w zapomnienie :) WARTO WARTO WARTO !!!!
Nigdy nie rezygnujcie. Ja jeszcze niedawno myślałam, że nigdy nie zostanę mamą a teraz codziennie patrzą na mnie ślicznie oczka przepełnione miłością. Nie było jeszcze dnia żebym nie płakała patrząc na moje szczęście.
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz apeluję!! Nie rezygnujcie bo i wam się uda! WARTO!

Dziękuję Ci baaardzo,baaardzo za te słowa....bo ja -przyznam się ostatnio po "radach"rodziny znowu miałam chwilę zwątpienia..czy warto:czas,emocje,latka,pieniądze...
Gratuluję z całego serducha ;)

reklama
Do góry