reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mmm jak ja tesknie za granica za barami mlecznymi [emoji173][emoji173][emoji173]

Kochana karm kropki skoro sie domagaja! [emoji16]

Dziewczyny tylko nie wyglupiajcie sie z tymi śledziami, cos tam kiedys gadalyscie ze bierze was chęć, nie wolno w ciąży! Wytrzymacie 8 msc :)
Cooooo, poważnie nie można??? A ja jadłam i to dwa razy...

Szok i niedowierzanie!!!!!!! Wyobraźcie sobie, ze lekarz odmówił mi badania i wypisania skierowania, kiedy usłyszał, że szykuje się do transferu! Poszłam do przychodni LUX Med, w której mam wykupiony pakiet medyczny. Od lekarza usłyszałam, ze LuX med mnie nie leczy i co niby wpisać w rozpoznanie? W bardziej niekomfortowej sytuacji w życiu nie byłam!!!!!! Do kliniki mam 400 km, wiec chciałam robić badani u siebie. Leczę się 7 lat i nigdy nie byłam w podobnej sytuacji! Wyszłam z wizyty i zastanawiam się czy nie napisać skargi na lekarza

Duzo zależy od lekarza w Lxmedzie. Mi jeden odmowil badan przed transferem - chodzilam do niego kilka lat a poszlam do innego i dostalam od niego nawet skierowanie do szpitala na drożność jajowodow. Jedni bardziej trzymaja sie regulaminu a inni są po prostu lekarzami...

Krakow jest ok, ale wiesz, ja w skawinskiej wiosce mieszkam. I w normalnym trybie zycia, gdy jezdze do pracy, nie mam czasu zeby wyskoczyc do Krk. Moj M natomiast codziennie smiga po Krk w tracie pracy i mowi, ze nie da sie po tym miescie normalnie jezdzic, takie sa korki [emoji23] i ze sie cieszy ze sie wyniesiemy calkiem na wies

Skawina jest ok ;)
Mój M do tej pory marzy o powtórkę z lodów ;)

reklama
Do góry