reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mmm jak ja tesknie za granica za barami mlecznymi [emoji173][emoji173][emoji173]

Kochana karm kropki skoro sie domagaja! [emoji16]

Dziewczyny tylko nie wyglupiajcie sie z tymi śledziami, cos tam kiedys gadalyscie ze bierze was chęć, nie wolno w ciąży! Wytrzymacie 8 msc :)

W ciąży bez śledzi:confused2::confused: Nierealne:-D
Dr mówi że można.

reklama
No właśnie przy dwóch wcześniejszych nieudanych criotransferach też dostawałam @ w ciągu 3 dni. A teraz cisza... A chciałabym już porozmawiać z lekarzem co robimy dalej. Co zmienić?! Dziwny ten organizm mój jest :)

Przyjemniaczek. [emoji14]
Jakby ćwiczenia mogły zniwelować na szybciora efekt burzy hormonalnej...
Dzisiaj prawie umarłam z głodu po pracy. Poleciałam do baru mlecznego, gdzie wciągnęłam sluszną porcję obiadową i poprawiłam plackiem ziemniaczanym. Czarno widzę moją przyszłość.
Tez tak chce i zagryzc beza... a nie tylko woda

Nie można przecież jesc nic surowego miesa... Nawet małych anchois czy sushi a co dopiero takiej surowej rybetiny :) Ja bym nie ryzykowala. To tylko kilka msc, a zycie dlugie po tym mozemy jesc cale wiadra :)
Sledzie mozna. One sa marynowane wiec poddane obrobce. Nie mozna surowego miesa wiec np sushi z lososiem ale juz z gotowana krewetka jak najbardziej.

@gosia321 @chlopkers no ja mojemu tez mowilam ze to przez hormony, strerydy (i frytasy :p) Ale z nim nie ma zmiluj. "To pocwicz" uslyszalam.
A co do Krakowa to ja nie uwazam zeby tu byla kultura na drodze, aczkolwiek wiem, ze w Warszawie jest gorzej. U nas przynajmniej ktos wlacza kierunkowskaz przed zmiana pasa, a nie po ;)
Zapraszam do nas - jesli ktos raczy uzyc kierunkowskazu to zazwyczaj robi to zle [emoji38][emoji38]

A gdzie tu widzisz ze twoja beta jest ch..jowa. ja po przekroczeniu 5tys juz nie sprawdzalam bety po 2 dniach mialam usg i to ono jest teraz wyznacznikiem zdrowej ciazy. A beta juz sobie nie zajmuj glowy i nie wydawaj na nia kasy
Oj matka trzeba cie chyba znowu kopniakiem w dupsko nastraszyc tak jak na poczatku zebys uwierzyla
:tak: czyli moje drogie już nie robić bety? Ani razu?

Witam wszystkie Panie :)
Piszę aby pochwalić się swoim szczęściem :) 23,06,2018r urodziłam miłość swojego życia !
Mój synek jest cudowny i kocham go ponad życie. Cały trud, który włożyliśmy w to aby się udało poszedł w zapomnienie :) WARTO WARTO WARTO !!!!
Nigdy nie rezygnujcie. Ja jeszcze niedawno myślałam, że nigdy nie zostanę mamą a teraz codziennie patrzą na mnie ślicznie oczka przepełnione miłością. Nie było jeszcze dnia żebym nie płakała patrząc na moje szczęście.
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz apeluję!! Nie rezygnujcie bo i wam się uda! WARTO!

Dziękuję Ci baaardzo,baaardzo za te słowa....bo ja -przyznam się ostatnio po "radach"rodziny znowu miałam chwilę zwątpienia..czy warto:czas,emocje,latka,pieniądze...
Gratuluję z całego serducha ;)

reklama
Do góry