reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No woec właśnie dlatego zapytam mojego gina czy nie trzeba mi się wspomóc
Będziesz podchodzić do crio? Jeśli masz dużo luteiny a lekarz się uprze, żeby Ci nie dawać, to możesz brać na własną rękę. To nie zaszkodzi a może tylko pomóc.
A dochodziło u Ciebie do implantacji do tej pory, czy nic się beta nie ruszała? Ile miałaś transferów?

Będziesz podchodzić do crio? Jeśli masz dużo luteiny a lekarz się uprze, żeby Ci nie dawać, to możesz brać na własną rękę. To nie zaszkodzi a może tylko pomóc.
A dochodziło u Ciebie do implantacji do tej pory, czy nic się beta nie ruszała? Ile miałaś transferów?
Mialam trzy transwery w tym dwa crio raz sie beta ruszyla na 12 i spadla (przy crio).Jutro mam kolejny transwer i nic nie biorę-lekarz nie kazał.A czy luteine mozna kupic bez recepty samemu?to bym soe wspomogla trochę no i łykać czy dowcipnie?

Mialam trzy transwery w tym dwa crio raz sie beta ruszyla na 12 i spadla (przy crio).Jutro mam kolejny transwer i nic nie biorę-lekarz nie kazał.A czy luteine mozna kupic bez recepty samemu?to bym soe wspomogla trochę no i łykać czy dowcipnie?
Luteinę bierze się pod język lub dowcipnie, są dwa rodzaje. Niestety jest ona na receptę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła lekarza o receptę. 3 transfery, to już powinien Cię jakoś wspomóc. A cokolwiek innego Ci przepisał?
A ile razy sprawdzał hormony Twoje? Masz tak wszystko idealnie, że on nie widzi potrzeby dodania leków, czy o co chodzi?
Przepraszam ale nie kojarzę, z jakiego powodu podchodzisz do in vitro?

reklama
Luteinę bierze się pod język lub dowcipnie, są dwa rodzaje. Niestety jest ona na receptę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła lekarza o receptę. 3 transfery, to już powinien Cię jakoś wspomóc. A cokolwiek innego Ci przepisał?
A ile razy sprawdzał hormony Twoje? Masz tak wszystko idealnie, że on nie widzi potrzeby dodania leków, czy o co chodzi?
Przepraszam ale nie kojarzę, z jakiego powodu podchodzisz do in vitro?
Nic a nic raz tylko przy stymulowanym bralam progestron dowcipnie a reszta transwerow nic.Robilam badania przed transwerem i progesteron mialam dobry wiec uznal ze nie daje.W teakcie teansweru podaje mi tez raz tabletke progesteronu i tyle.Justin dzieki za opinie :)teraz go poprosze o receptę niech daje skoro to nie szkodzi a pomoc może!

Do góry