reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No woec właśnie dlatego zapytam mojego gina czy nie trzeba mi się wspomóc
Będziesz podchodzić do crio? Jeśli masz dużo luteiny a lekarz się uprze, żeby Ci nie dawać, to możesz brać na własną rękę. To nie zaszkodzi a może tylko pomóc.
A dochodziło u Ciebie do implantacji do tej pory, czy nic się beta nie ruszała? Ile miałaś transferów?

Będziesz podchodzić do crio? Jeśli masz dużo luteiny a lekarz się uprze, żeby Ci nie dawać, to możesz brać na własną rękę. To nie zaszkodzi a może tylko pomóc.
A dochodziło u Ciebie do implantacji do tej pory, czy nic się beta nie ruszała? Ile miałaś transferów?
Mialam trzy transwery w tym dwa crio raz sie beta ruszyla na 12 i spadla (przy crio).Jutro mam kolejny transwer i nic nie biorę-lekarz nie kazał.A czy luteine mozna kupic bez recepty samemu?to bym soe wspomogla trochę no i łykać czy dowcipnie?

Mialam trzy transwery w tym dwa crio raz sie beta ruszyla na 12 i spadla (przy crio).Jutro mam kolejny transwer i nic nie biorę-lekarz nie kazał.A czy luteine mozna kupic bez recepty samemu?to bym soe wspomogla trochę no i łykać czy dowcipnie?
Luteinę bierze się pod język lub dowcipnie, są dwa rodzaje. Niestety jest ona na receptę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła lekarza o receptę. 3 transfery, to już powinien Cię jakoś wspomóc. A cokolwiek innego Ci przepisał?
A ile razy sprawdzał hormony Twoje? Masz tak wszystko idealnie, że on nie widzi potrzeby dodania leków, czy o co chodzi?
Przepraszam ale nie kojarzę, z jakiego powodu podchodzisz do in vitro?

reklama
Luteinę bierze się pod język lub dowcipnie, są dwa rodzaje. Niestety jest ona na receptę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła lekarza o receptę. 3 transfery, to już powinien Cię jakoś wspomóc. A cokolwiek innego Ci przepisał?
A ile razy sprawdzał hormony Twoje? Masz tak wszystko idealnie, że on nie widzi potrzeby dodania leków, czy o co chodzi?
Przepraszam ale nie kojarzę, z jakiego powodu podchodzisz do in vitro?
Nic a nic raz tylko przy stymulowanym bralam progestron dowcipnie a reszta transwerow nic.Robilam badania przed transwerem i progesteron mialam dobry wiec uznal ze nie daje.W teakcie teansweru podaje mi tez raz tabletke progesteronu i tyle.Justin dzieki za opinie :)teraz go poprosze o receptę niech daje skoro to nie szkodzi a pomoc może!

Do góry