chlopkers
Fanka BB :)
Mam.taki sam plan [emoji6]Spoko, fitness z bejbikami pod pachą. będę trendy mamuśką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam.taki sam plan [emoji6]Spoko, fitness z bejbikami pod pachą. będę trendy mamuśką.
Wiem wiem.dokładnie o czym mówicie. Ale najwięcej gadaja ci którzy nie mają żadnych problemów z zajściem w ciążę!!!! Mundrzy jak sto głupków hihDokladnie i teksty typu wyjedzcie gdzies i trzeba odpuscic, mam ochote wtedy przypierdolic od takiego suchego piedolenia.
Gratulacjeeeeeee.Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Mogę przyjechać. Lubię jeździć.Wpadniecie do Olsztyna to wam poprowadze aquaaerobik jestem instruktorem tego cuda ale przy 3 probie na chwile odlozylam zajecia a pozniej stwierdzilam ze dziecko jest dla mnie priorytetem a odwolywanie zajec przy koncowce stymulacji bo juz nie mozna za bardzo skakac bylo meczace
Przyznam się, że przy pierwszej ciąży przytyłam 30 kg (nie, nie jadłam wiadra żarełka). Przy czym wyjściowa waga wtedy to było 56 kg. Jakkolwiek po porodzie zeszły te kg raz dwa. Bez konieczności chodzenia na fitness. Może i tym razem jakoś to pójdzie. chociaż teraz jestem starsza. Wtedy wystarczyły spacery z dzieckiem a kilometrów narobiłam sporo, bo młoda się urodziła w maju, więc całe lato na świeżym powietrzu spędziłyśmy.Mam.taki sam plan [emoji6]
Pięknie cudownie a kiefy miałaś transferJa już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)