To jest dzień samych dobrych informacji niech Maleństwo rośnie w siłę!Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Widzisz nie odpuściłaś, nie wyjechałaś na wakacje, nie monitorowałaś cyklu, to w ciąży nie jesteś. [emoji14] uczepiłaś się tego in vitro i stąd problemy. To zupełnie jak u mnie, latam na transfery zamiast na wakacje i stąd niepowodzenia. Przepraszam za złośliwość, jakaś bojowa nastawiona dzisiaj jestem.Zebys wiedziala. Ja trafilam na takiego ginekologa zaraz po poronieniu. On mi gada ze po co invi, on zna kogos prywatnie, spec o monitorowania cyklu, prosze tam isc. Nie trzeba invi. Ja mu mowie, ze u mnie monitorowac mozna ser szwajcarski a z nasieniem M raczej kolejne 10 lat moge bezskutecznie probowac a ten mi dalej, ze nie trzeba invi i tylko monitoring. No myslalam ze dziadowi przypierdziele.
chlopkers
Super [emoji4] gratulacje [emoji173] [emoji173]Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Justin87
Spoko, fitness z bejbikami pod pachą. będę trendy mamuśką.Za rok zaatakujemy jakiś fitnes i będziemy znów ważyły 56 kg
chlopkers
Bo niektorzy lekarze, a raczej wiekszosc ginow nie specjalizujacych sie w leczeniu nieplodnosci PAR, w ogole nie bierze czynnika meskiego pod uwage... sa ekspertami, ale tylko od problemow z damska plodnoscia...Zebys wiedziala. Ja trafilam na takiego ginekologa zaraz po poronieniu. On mi gada ze po co invi, on zna kogos prywatnie, spec o monitorowania cyklu, prosze tam isc. Nie trzeba invi. Ja mu mowie, ze u mnie monitorowac mozna ser szwajcarski a z nasieniem M raczej kolejne 10 lat moge bezskutecznie probowac a ten mi dalej, ze nie trzeba invi i tylko monitoring. No myslalam ze dziadowi przypierdziele.
Justin87
Super. Super. bardzo pięknie. czekamy w takim razie na wyniki. Zdradzisz jakiej firmy test robiłaś?Pewnie już po czekam na wynik będzie po południu
gosia321
Wpadniecie do Olsztyna to wam poprowadze aquaaerobik jestem instruktorem tego cuda ale przy 3 probie na chwile odlozylam zajecia a pozniej stwierdzilam ze dziecko jest dla mnie priorytetem a odwolywanie zajec przy koncowce stymulacji bo juz nie mozna za bardzo skakac bylo meczaceZa rok zaatakujemy jakiś fitnes i będziemy znów ważyły 56 kg
Justin87
Hej Laski, ale się rozpisałyście jak spałam ale nadrobiłam. To chyba od intralipidu, ostatnio było to samo. Intralipid działa na mnie usypiająco. Wstałam godzinę temu, dobrze, że wzięłam wolne. Męża pogoniłam po ananaska, to zaraz sobie trochu wciągnę na implantację. [emoji4]
reklama
chlopkers
Mozesz tez wit. B6 zrobic i dziewczyny jeszcze poziom dwoch bialek oznaczaja, chyba C i S. Ja wyczytalam zeby przy MTHFR zrobic tez poziom ferrytyny i zelaza oraz morfo. I faktycznie, zgodnie z przewidywaniem mam niskie zelazo i ferrytyne a w morfo wychodzi duza wartosc MCV, gin mi tlumaczyl ze to swiadczy m. in. o nieprzyswajaniu kwasu foliowego.@gosia321 _Gosiu chcę zrobić homocysteinę,kwas foliowy,wit.b12,6, d3,e-coś jeszcze powinnam ? Podpowiesz? Dzięki
Podziel się: