reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj tam oj tam nie przesadzaj co ty myslisz ze tu same szczuple laski na forum siedza ja tez mam w w moim plaskodupiu 71kg trudno nazbieralo sie przez 4 stymulacje i spasc nie chce. A teraz to juz sie bede cieszyc z kazdego kilograma w ciazy ;)
U mnie wystarczyła jedna stymulacja i 4 transfery i ważę 71 kg, czyli w od listopada 8 kg na plusie. Ale jak już wczoraj wspomniałam mogę być brzydka, pryszczata i dodaję, że również gruba, byle zaciążona. [emoji23]

Murawka, nie sluchaj takich rzeczy. Czyli wg niej co? Mozna probowac do jednej udanej procedury? W takim razie Misis i Gosia nie powinny w ogole podchodzic po raz kolejny po swoich wczesniejszych niepowodzeniach???
Patrz jacy ludzie są jednak durnowaci niektórzy. Chociaż sama podchodziła do in vitro, czyli musiało być kiepsko, to w ogóle nie ogarnia o co chodzi. Fajnie, że jej się udało za pierwszym razem ale większości się nie udaje. Czasem mam wrażenie, że niektórzy uważają się za lepszych, że im się udało. No kompletnie tego nie rozumiem.
Z drugiej strony teksty o tym, żeby odpuścić i się wtedy uda, to aż mi cycki opadają. Rozumiem, że prawdopodobnie nie chcą źle ale jak ja się na czymś nie znam, to się nie wypowiadam. [emoji14]
Adopcja to piękna sprawa, sama o niej myślałam nim okazało się, że będę mierzyć się z in vitro. Jednak nie jest to dla każdego. Często są to dzieci z problemami, nawet jeśli wzięte jako niemowlaki, to już zaznały zimna emocjonalnego, odrzucenia itd. A najlepsi są ci, którzy doradzają adopcję a później twierdzą, że adoptowane dzieci są gorsze itd. :/

reklama
Do góry