reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 @chlopkers @dżoasia -dziękuję za odpowiedzi,wsparcie...tak się zastanawiam-koleżanka mi napisała,że za dużo tych przeciwieństw,że może warto adopcję rozważyć a nie na siłę walczyć o ciążę...nie wiem-może ma rację?dół mnie złapał po tych wieściach :( strach myśleć co dalej. No nic jadę w czwartek w góry to może oczyszczę głowę ...Miłego dnia!
Murawa w naszej branży to trzeba bardzo chcieć żeby to wszystko przejść i się nie załamać. Takie odpuszczenie to może działa jak nie ma medycznych przeciwskazań. Kokeżanka pewnie źle nie chciała ale myślę że każdy ma inny próg bólu i wie kiedy powiedzieć stop. Mam nadzieję że Pasikonik weźmie czarny długopis i zamarze te czerwone, zresztą jak nasze czarownice piszą że nie jest źle to nie jest źle.;)

reklama
@Pandzia89 widzę, że bierzesz te same leki co ja, czyli poza standardem luteiną, duphastonem, estrofemem, to również medrol i acard. Ja jeszcze mam heparynę. Ostatnio @izabella87 też miała medrol w tej dawce co Ty i jest w ciąży. Miałaś podane blastki?
Jesteś na cyklu sztucznym czy naturalnym?
Hej, miałam blastki 2 5-dniowe, podchodziłam na naturalnym do mrozaczków. Promyk radości jakiś jest, ale przy ostatnim podejściu dwie pierwsze bety miałam ok a późnej nagle spadła, wiec teraz jestem z ta radością ostrożna :) tak ja mam te leki co napisałaś, nic więcej tylko do tego jedynie kwas foliowy i tyle. Nic nie dodaje od siebie progesteron 4 dni temu miałam 15,7 wydawało mi się, że niski ale lekarz powiedział ze mam nic nie zmieniać, wiec czekam. Dzis po 17 wynik bety, oby odzwierciedlil te moje dwie krechy...

Hej, miałam blastki 2 5-dniowe, podchodziłam na naturalnym do mrozaczków. Promyk radości jakiś jest, ale przy ostatnim podejściu dwie pierwsze bety miałam ok a późnej nagle spadła, wiec teraz jestem z ta radością ostrożna :) tak ja mam te leki co napisałaś, nic więcej tylko do tego jedynie kwas foliowy i tyle. Nic nie dodaje od siebie progesteron 4 dni temu miałam 15,7 wydawało mi się, że niski ale lekarz powiedział ze mam nic nie zmieniać, wiec czekam. Dzis po 17 wynik bety, oby odzwierciedlil te moje dwie krechy...
A wcześniej brałaś medrol? Miałaś coś przy transferze podawane?
Ja też jestem na cyklu naturalnym i miałam podane dwie blastki. Ciekawe czy coś z tego będzie. :) miałam przy transferze intralipid i embryoglue oraz napchałam się nospą forte.

reklama
@Pandzia89 widzę, że bierzesz te same leki co ja, czyli poza standardem luteiną, duphastonem, estrofemem, to również medrol i acard. Ja jeszcze mam heparynę. Ostatnio @izabella87 też miała medrol w tej dawce co Ty i jest w ciąży. Miałaś podane blastki?
Jesteś na cyklu sztucznym czy naturalnym?

Bo my jesteśmy od jednego doktorka stad to samo

Do góry