Nic nie mialam takiego.. od 3 dnia cyklu acard, estrofem i medrol, od USG i 14 dnia cyklu włączyłam Luteine i dupka i tak ciągne do dziś. Musi się udać! !! Teraz jesteśmy wypoczęte, nieobciazone stymulacja Blastki nasze tez sobie odpoczely i są większe i silniejsze dlatego z nami zostaną. DwieA wcześniej brałaś medrol? Miałaś coś przy transferze podawane?
Ja też jestem na cyklu naturalnym i miałam podane dwie blastki. Ciekawe czy coś z tego będzie. miałam przy transferze intralipid i embryoglue oraz napchałam się nospą forte.
reklama
Dokładnie tak i embrioglue tez miałam - nie dopisałam Mówiłam ze Robert miał rękę ostatnio?? trzymam kciuki za USG!!Bo my jesteśmy od jednego doktorka stad to samo
Oj kochana uwierz ze za niedlugo zobaczysz taka wage o ktorej moglas tylko pomarzyc ale juz gdzies od 4 mc bedzie szla do gory ja zaczelam 8mc i na plusie 10 kg-oczywiscie od wagi wyjsciowej bo od tej z 4 mc to ociupinke wiecej
Waga spada tylko jak się z muszlą gada
Ja niestety żadnego połączenia nie miałam, więc wymarzona waga dalej pozostaje w strefie marzeń
izabella87
Fanka BB :)
Dokładnie tak i embrioglue tez miałam - nie dopisałam Mówiłam ze Robert miał rękę ostatnio?? trzymam kciuki za USG!!
On po moim transferze jak dziewczyny zapytały co tak szybo powiedział „tak się robi dzieci a nie jakieś tam seksy”
Oby miał racje ze to faktycznie o to chodzi
@gosia321 @chlopkers @dżoasia -dziękuję za odpowiedzi,wsparcie...tak się zastanawiam-koleżanka mi napisała,że za dużo tych przeciwieństw,że może warto adopcję rozważyć a nie na siłę walczyć o ciążę...nie wiem-może ma rację?dół mnie złapał po tych wieściach strach myśleć co dalej. No nic jadę w czwartek w góry to może oczyszczę głowę ...Miłego dnia!
A koleżanka jest specjalistą w tej dziedzinie, że takich rad Ci udziela? Jedź w góry odpocząć, a leczenie pozostaw Pasikonikowi - on na pewno coś wymyśli
Justin87
Bardzo fajny ten doktorek. Ja go znam tylko z widzenia ale po opiniach wnioskuję, że jest donbry i bardzo żałuję, że go nie wybrałam. Ech. :/Dokładnie tak i embrioglue tez miałam - nie dopisałam Mówiłam ze Robert miał rękę ostatnio?? trzymam kciuki za USG!!
Hahhaha u mnie było "uwaga strzelam"On po moim transferze jak dziewczyny zapytały co tak szybo powiedział „tak się robi dzieci a nie jakieś tam seksy”
Oby miał racje ze to faktycznie o to chodzi
izabella87
Bardzo fajny ten doktorek. Ja go znam tylko z widzenia ale po opiniach wnioskuję, że jest donbry i bardzo żałuję, że go nie wybrałam. Ech. :/
Obyś już nie musiała mieć z nim nic do czynienia ani w ogóle z żadna klinika, no chyba ze chcesz mieć milion 500+ :d
reklama
Justin87
Mi nie trzeba dwa razy powtarzać. Wczoraj po transferze pokopytkowałam na ciacho do wroclavii, ale nie byłam w stanie go zjeść w całości, takie było tłuste. Za to widziałam tam pyszną bezusię z truskawami. [emoji7]Dziewczyny nie ma co, jak już wszystkie bedziemy szczęśliwie zaciazone musimy ustawić się na pyszne ciacho z naszymi brzucholami
Podziel się: