reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cudzie trwaj ❤❤❤
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?

No co Ty...przecież masz piękny progesteron. Ja jak miałam 7 to dostałam prolutex po którym skoczyło do 17 i było ok.
Nic już nie kombinuj, bliźniaki mają się dobrze:)

Dziewczyny w Ostrawie sa dwie kliniki Gyncentrum, jedna jest Czeska niezalezna, druga jest oddzialem tej w Polsce , maja dwa rozne adresy... i wiecznie sa mylone;)

Załączniki

• 94528E29-0794-4F73-BD6D-332BB30C75F0.png
    94528E29-0794-4F73-BD6D-332BB30C75F0.png
    233,8 KB · Wyświetleń: 72
  • C1903208-0D1D-4BF5-A6E4-8C4C65BDC2C8.png
    C1903208-0D1D-4BF5-A6E4-8C4C65BDC2C8.png
    92,2 KB · Wyświetleń: 74
Byłam dziś na medycynie pracy, musiałam wyjść z ciemni w trakcie bo prawie zemdlałam wyszłam stamtąd zielona, pani która robiła mi te badania się tak przeraziła, myślałam ze tam zwymiotuje. Później lekarz medycyny pracy pyta o ostatnia miesiączkę wiec jej powiedziałam, jak się okazało niepotrzebnie bo wpisała mi głupia ze mam nie jeździć autem i praca przy kompie poniżej 4 h i teraz mam stresa jak pójdzie to do kard to moja dyr się o tym dowie i później będzie ze ukrywałam przed nią a już wiedziałam :/ także mam dola już przez to :( chciałam iść na l4 po wizycie 18.06 i wtedy powiedzieć ze ledwo się dowiedziałam bo tak naprawdę to teraz nic nie wiadomo :/

Zwolnić Cię nie zwolnią, bo nie mogą. A obowiązku mówienia o ciąży (zwłaszcza wczesnej) nie masz, więc się nie stresuj. Dyr nie może Ci nic zarzucić. Będzie dobrze:)

Gosiu od przybytku glowa nie boli:) ja miałam 3x2 lutinus, sama sobie dodalam luteinke 3x1 i duphaston 3x1 a jak zaczelam plamic to pani dr dodała mi prolutex bo mojego gin nie bylo. Jak sie przyznalam to lapal sie za głowę ale wypisal ladnie recepte:)
Nie chcem luteiny dowcipnej bo ona podraznia wiec doloze 1 ultrogestan

reklama
Do góry