reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem już w domu. W sumie to byliśmy w klinice 2,5 godziny. Wszystko przebiegło bez problemu. Póki co nic mnie nie boli, nie jest mi słabo. Jeśli chodzi o pobnienie, to lekarz pobrał 27 oocytow. Jutro będziemy wiedzieli ile jest dobrych komórek i ile udało się im zaplodnic.
Kurczę to chyba bardzo dobry wynik? I bardzo dobrze, że się tak czujesz ja dziś 3 dzień po punkcji i jeszcze chodzę jak na szczudłach, bo mnie boli podbrzusze, cieszę sie, ale mimo wszystko oszczędny tryb życia, dużoooo wody i dieta lekkostrawna. Ja mam taki apetyt, że bym non stop jadła, a tu dieta ;( może być po lekach?

Cudzie trwaj ❤❤❤
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?
Bedziesz gruba:):tak:
Strasznie sie ciesze a Wy reszta prosze brac przykład z Gosi i Koniczynki-za,wyjatkiem tych stresów koniczynki bo trza zmienic nazwę forum❤

Cudzie trwaj ❤❤❤
8dpt beta 66.7
❤❤❤❤
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?
Gosiu od przybytku glowa nie boli:) ja miałam 3x2 lutinus, sama sobie dodalam luteinke 3x1 i duphaston 3x1 a jak zaczelam plamic to pani dr dodała mi prolutex bo mojego gin nie bylo. Jak sie przyznalam to lapal sie za głowę ale wypisal ladnie recepte:)

Jestem już w domu. W sumie to byliśmy w klinice 2,5 godziny. Wszystko przebiegło bez problemu. Póki co nic mnie nie boli, nie jest mi słabo. Jeśli chodzi o pobnienie, to lekarz pobrał 27 oocytow. Jutro będziemy wiedzieli ile jest dobrych komórek i ile udało się im zaplodnic.
Piekny wynik❤ a beda zapladniac wszystkie dojrzale?

reklama
Cudzie trwaj [emoji173][emoji173][emoji173]
8dpt beta 66.7
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Gosia, super!!! Cudowne wiesci [emoji173] [emoji173]

Do góry