reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juz po wizycie.endo slabiutkie 6mm a dzis 12dc. Zwoekszyl mi dawke estrofemu do 4 tabl. W sobote kolejne usg. Jezeli bedzie endo ok to crio 14go czerwca. Mam zle przeczucia co do tego podejscia..

Cześć dziewczyny. Jestem starą uczestniczka tego forum. 4,5 lata temu urodziłam córkę dzięki ICSI. Dziś powracam do walki o rodzeństwo miałam dziś transfer jednego dwudniowego zarodka. Mam do was pytanie bo być może dużo się zmieniło w leczeniu a ja wypadlam z rytmu...
Jakie bierzecie leki po transferze? Sa jakieś nowe talizmany co przynoszą szczęście? Poza plasterkiem na brzuchu? Dziękuję z góry za odpowiedź
Plasterek na brzuchu??? [emoji4]

O matko kochana cieszę się z tobą ;) wiesz co jak i ja załapie się na takie szczęście to chyba pojade i wyceluje tego Pasnika :) No ale kiedy to będzie to nie wiem i mysle ze wezmę większa dawkę leków gdyż leki się bierze od wagi ciała a ja jestem dosc wysoka:-D powiem ci ze byłam tutaj u nas u immunologa to oczy wywalił na badania Pasnika stwierdziła ze to nie potrzebne i tyle kasy wywalilam No i założył rece i mówi tak , a kto panią do mnie przysłał hmmm jak mam pani pomoc :crazy: masakra dzień stracony a on nagrał wszystko na dyktafon i powiedział ze się odezwie :angry: jednak dla moich lekarzy nie można zaufać a ja czekam na cud może będzie to akurat w lipcu :-D:-D
No jaja jakies to oni u was to chyba sobie kupuja ta specjalizacje
Bedzie dobrze kochana leczenie do milych nie nalezy wiec lepiej wez sobie zla bo bedziesz oslabiona i zmeczona. Ale napewno da pozytywny skutek ✊✊✊❤❤❤

@annemarie powiedz mi jakto jest z agolutinem jest duzo gestrzy niz prolutex ? Gorzej sie go podaje. No ze w miesien to wiem Jutro bede gadac z lekarzem czy moge zmienic na Agolutin bo roznica w cenie ogromna. A i powiedz ile on w Czechach dokladnie kosztuje. I jak jest z dawkowaniem wsyrzykuje sie cala ampulke bo to inne dawki niz prolutex
Wg mnie jest duzo gestrzy co wiaze sie z tym ze robisz go igla jak dla konia.ja go w czechach nigdy nie kupowalam , zawsze od lasek z forum tutejszego ktore tam sie lecza.Tutaj wychodzi za 5 zastrzykow jakies 5 euro.
Ja wstrzykiwalam 2 razy cala ampulke do tego Prolutex i jeszcze pare innych . Codziennie na pewno jedna cala musi bys.
Gosia z progesteronem nie masz co tak szalec bo organizm bierze tyle ile potrzebuje , reszta laduje w toalecie. Moim zdaniem masz wysoki dostatecznie.szkoda lekow

[QUOktórej sis188, post: 16732768, member: 166183"]Mozesz zamrozic resztę albo oddac ale jyz pewno to deklarowalas. U mnie mrizone oocyty baarrrdddzzzzoo kiepsko sie zaplodnily i jak dla mnie szkoda kasy na mrozenie ale to mohe zdanie[/QUOTE]
a w ktorej klinice mroziłaś?w ogole się się nie zaplodniły czy słabe zarodki. bo ja mam 2 oocyty zamrożone i żałuję że to zrobiłam. jestem w Ciechocinku u dr G.

reklama
Juz po wizycie.endo slabiutkie 6mm a dzis 12dc. Zwoekszyl mi dawke estrofemu do 4 tabl. W sobote kolejne usg. Jezeli bedzie endo ok to crio 14go czerwca. Mam zle przeczucia co do tego podejscia..
Kochana a może spróbuj stosować Estrofem częściowo dopochwowo .
Jak dobrze pamiętam to @Oczekiwanie2017 tak stosowała .
Albo dodatkowo plastry systen 50?? Ja i @dżoasia kiedyś je dostałyśmy ;)

Do góry