gosia321
Fanka BB :)
Ale teraz juz na spokojnie piatek albo niedziela albo poniedzialek .Złamałaś się?
Ni to kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale teraz juz na spokojnie piatek albo niedziela albo poniedzialek .Złamałaś się?
Ni to kciuki!
Cudzie trwaj ❤❤❤
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?
Byłam dziś na medycynie pracy, musiałam wyjść z ciemni w trakcie bo prawie zemdlałam wyszłam stamtąd zielona, pani która robiła mi te badania się tak przeraziła, myślałam ze tam zwymiotuje. Później lekarz medycyny pracy pyta o ostatnia miesiączkę wiec jej powiedziałam, jak się okazało niepotrzebnie bo wpisała mi głupia ze mam nie jeździć autem i praca przy kompie poniżej 4 h i teraz mam stresa jak pójdzie to do kard to moja dyr się o tym dowie i później będzie ze ukrywałam przed nią a już wiedziałam :/ także mam dola już przez to chciałam iść na l4 po wizycie 18.06 i wtedy powiedzieć ze ledwo się dowiedziałam bo tak naprawdę to teraz nic nie wiadomo :/
Mogą zaplodnic tylko 6, chyba jest to przez ustawę wprowadzone. Reszta dobrych komórek zostanie zamrożonePiekny wynik❤ a beda zapladniac wszystkie dojrzale?
Ja byłam w tej pierwszej czyli w tej którą nie ma nic wspólnego z tą drugą z PolskiDziewczyny w Ostrawie sa dwie kliniki Gyncentrum, jedna jest Czeska niezalezna, druga jest oddzialem tej w Polsce , maja dwa rozne adresy... i wiecznie sa mylone
Nie chcem luteiny dowcipnej bo ona podraznia wiec doloze 1 ultrogestanGosiu od przybytku glowa nie boli ja miałam 3x2 lutinus, sama sobie dodalam luteinke 3x1 i duphaston 3x1 a jak zaczelam plamic to pani dr dodała mi prolutex bo mojego gin nie bylo. Jak sie przyznalam to lapal sie za głowę ale wypisal ladnie recepte
O tak Pasnik jest cudotworca plus zasluga tez Invicty i podwujnie szczesliwej reki dr GlodkaGosiu jak super oby będą była jeszcze wyższa jednak Pasnik robi cuda
niech beta rośnie i będa upragnione dzieciątkaNie chcem luteiny dowcipnej bo ona podraznia wiec doloze 1 ultrogestan