reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Biedna jestes [emoji52]
Nooo oby te moje zarodeczki które dobrze rokują uchowały się do piątej doby, bo mój M po tych przeżyciach powiedział że już żadnego in vitro , ale powoli go przekabace;) a na transfer się zgodził bo to mniej inwazyjne,więc ta myśl pozwala mi jeszcze funkcjonować:biggrin2:

reklama
Mam do was pytanie odnosnie lekow podczas stymulacji. Czy zazywanie antybiotyku -niestety rozchorowalam sie- moze wplynac na jakosc komorek? Rozmyslam, czy nie powinnam probowac tabletkami do ssania, goracymi herbatkami i inhalacjami zamiast anty. Chociaz z drugiej strony, obawiam sie ze jak to nie pomoze to bede czula sie gorzej :/
Witaj, ja brałam antykoncepcję i musiałam wziąć antybiotyk, no dostałam anginę krótko przed wzięciem serii gonapeptylu, mi osobiście.lekarz, że nic się nie stało. Brałam augumentin 7 dni. Ale chyba lepiej spytać się lekarza-będzie pewniej.

Dzięki dziewczyny za wczorajszy i dzisiejszy odzew. Zawsze to jakos lżej . Ja samowolnie odstawilam lutinuska. Z lekarzem się skontaktować nie mogłam. Dzień sobie zaplanowałam tak by nie rozkminiać. Zobaczymy co się wydarzy. Jak myślicie? Wskazane będzie poczekać na "samooczyszczenie" czy farmakologia czy skrobanka?

reklama
Do góry