Nooo oby te moje zarodeczki które dobrze rokują uchowały się do piątej doby, bo mój M po tych przeżyciach powiedział że już żadnego in vitro , ale powoli go przekabace a na transfer się zgodził bo to mniej inwazyjne,więc ta myśl pozwala mi jeszcze funkcjonowaćBiedna jestes [emoji52]
reklama
pisces
Fanka BB :)
Tak już doczytałam tak jak dziewczyny piszą, umawiaj się na .Ja już robiłam w 11 14 i 16 ale zastanawiam się czy jeszcze jest sens powtarzać
koliber091987
Witaj, ja brałam antykoncepcję i musiałam wziąć antybiotyk, no dostałam anginę krótko przed wzięciem serii gonapeptylu, mi osobiście.lekarz, że nic się nie stało. Brałam augumentin 7 dni. Ale chyba lepiej spytać się lekarza-będzie pewniej.Mam do was pytanie odnosnie lekow podczas stymulacji. Czy zazywanie antybiotyku -niestety rozchorowalam sie- moze wplynac na jakosc komorek? Rozmyslam, czy nie powinnam probowac tabletkami do ssania, goracymi herbatkami i inhalacjami zamiast anty. Chociaz z drugiej strony, obawiam sie ze jak to nie pomoze to bede czula sie gorzej :/
koliber091987
Pięknie!!!!!Tak, na ten moment jest wszystko w porządku. Byłam już na USG pecherzykowym w 20 dpt i był pięknym 10 mm z ciałkiem zoltkowym. Teraz do 5.06 czekamy na [emoji173]
pisces
Dzięki dziewczyny za wczorajszy i dzisiejszy odzew. Zawsze to jakos lżej . Ja samowolnie odstawilam lutinuska. Z lekarzem się skontaktować nie mogłam. Dzień sobie zaplanowałam tak by nie rozkminiać. Zobaczymy co się wydarzy. Jak myślicie? Wskazane będzie poczekać na "samooczyszczenie" czy farmakologia czy skrobanka?
koliber091987
Piękne te krechyy!!!!Jeden. 5 dniowy. Dziś 7dpt. A jak przykazała doktor beta w sobotę. Dziś ten test zrobiłam bo ten brzuch mnie tak bolał i się odważyłam.
chlopkers
[emoji110] [emoji110] za maluchy [emoji4]Nooo oby te moje zarodeczki które dobrze rokują uchowały się do piątej doby, bo mój M po tych przeżyciach powiedział że już żadnego in vitro , ale powoli go przekabace a na transfer się zgodził bo to mniej inwazyjne,więc ta myśl pozwala mi jeszcze funkcjonować
Biedroneczka83
Robią morfologię (teraz ma być rano) i po niej oceniają czy będzie laparoskopia i przetaczanie krwi czy nie,wolą aby to się samo wchłonęło
To ja trzymam kciuki żeby samo się wszystko ponaprawiało. Czyli biedaku do domku na weekend raczej Cię nie puszczą?
Niestety tak niby nie było dużo komórek (13)ale większość z jednego jajnika i to właśnie on zaczął tak broićTo takie komplikacje po punkcji?
reklama
A to Twoja pierwsza procedura?Niestety tak niby nie było dużo komórek (13)ale większość z jednego jajnika i to właśnie on zaczął tak broić
Podziel się: