reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Generalnie u mnie było tak: poniedziałek mocne krwawienie i ból czwartek wizyta pęcherzyk w macicy brak zarodka i decyzja odstawić wszystkie leki i czekać jeśli nie zacznę krwawić to we wtorek tabletki dopochwowe ... Ale po wizycie coś już się zaczęlo dziać krwawienie i w piątek przyszły skurcze bardzo mocne krwawienie no a dziś jeszcze ból i tak jak okres ... Także mam cichą nadzieję że się oczyscilo
Trzymam kciuki mocno żeby Twoj organizm sam dał radę✊✊ Ja usg mam we wtorek- zobaczymy co zdecyduje lekarz...

reklama
I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Masakra dlaczego moje życie musi mnie aż tak kopać w dupę. ..
Niby wyniki dobre endometrium super ciałka żółte były dwa i ....
Ale brazowe plamienie to moze byc akurat po implantacji wiec jeszcze nie trac nadziei i jedz na bete

Hej KOBIETY - witam w tą piękną słoneczną i pracowitą niedzielę:p gratuluje bet i trzymam ✊ za mega przyrosty. @Agonia777 mocne ✊ za pozytywne zakończenie - my , a raczcej ja jeszcze myślę - trochę mnie to przerasta. @dżoasia i @Murawa - to ja dzień przed wami bede u góru 16.05 ;) @redferrari owocnego jajcobrania jutro. Ogólnie mocne ✊ za Nas wszystkie:). Stwierdziłam wczoraj , ze ta stymulacja choc beta zerow - uregulowana mi @ , zazywczaj byla duza rozpietosc co 23 lub 28 , a od lutego jak w zegarku co 23 dni - no chyba że to już starość sie zbliża :growl: jeszcze bardzie :szok: jak to w statystykach Naszej @Murawa . Milej niedzieli dziewczynki

I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Masakra dlaczego moje życie musi mnie aż tak kopać w dupę. ..
Niby wyniki dobre endometrium super ciałka żółte były dwa i ....
Zrób betę dzis...moze to nie miesiączka...

reklama
Do góry