reklama
redferrari
Fanka BB :)
Ivf to losowanie.. pomimo tego że zrobisz wszystko może się nie udać... Wierzę w to że każda z nas kiedyś trafi szóstkę w ivfowego totka. Glowa do góry!I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Masakra dlaczego moje życie musi mnie aż tak kopać w dupę. ..
Niby wyniki dobre endometrium super ciałka żółte były dwa i ....
Nie za szybko panikujesz?
Za szybko ? Czwartek podejście i znów porażka?Ivf to losowanie.. pomimo tego że zrobisz wszystko może się nie udać... Wierzę w to że każda z nas kiedyś trafi szóstkę w ivfowego totka. Glowa do góry!
Nie za szybko panikujesz?
redferrari
Na razie plamienie a te często się zdarzają i wcale nie oznaczają konca...Za szybko ? Czwartek podejście i znów porażka?
Masz rację że to duże obciążenie...
Jako psycholog polecam konsultacje dla ulgi i nabrania siły do walki
To muszę mu powiedzieć;-)Zbliżyć można ale nie aż tak. [emoji14] Szczerze powiedziawszy pierwszy trymestr jest najbardziej zagrożony poronieniem. Ja bym nie ryzykowała.
Justin87
Robiłaś betę i poziom progesteronu? Może te plamienia wcale nie oznaczają, że to koniec i nic z tego nie będzie. Chyba też za wcześnie na @?I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Justin87
Najlepiej omówić to z lekarzem. Może nie ma przeciwwskazań? Ja bym nie ryzykowała, bo jestem panikarą po prostu.To muszę mu powiedzieć;-)
Koniczyna82
Mialam chec sprawdzic prg. Ale chcialam sprawdzic go zanim sobie dołoze prolutex. Ale... odłożyłam juz wczoraj wiec nie ważne. Robię troche samowolke ale jeden doktor mi kiedys tak poradził.Czy ty szukasz,jakiegos labu na jutro czy o co cho?
Kurde... a u ciebie plamienia sa zwykle zanim przerwiesz progesteron? Bo sama wiesz jak to jest z tymi plamieniami... nie raz jest ciaza i sa plamienia a nie raz beta zero a zadnych plamien. Wiem ze to nastraja do doopy ale masa dziewczyn miala, nawet skrzepy wylatywaly w tydzień po transferze a dzieciaki juz marchewke wsuwaja z łyżeczki.I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Jutro pojadę na betę i progestreron.Mialam chec sprawdzic prg. Ale chcialam sprawdzic go zanim sobie dołoze prolutex. Ale... odłożyłam juz wczoraj wiec nie ważne. Robię troche samowolke ale jeden doktor mi kiedys tak poradził.
Kurde... a u ciebie plamienia sa zwykle zanim przerwiesz progesteron? Bo sama wiesz jak to jest z tymi plamieniami... nie raz jest ciaza i sa plamienia a nie raz beta zero a zadnych plamien. Wiem ze to nastraja do doopy ale masa dziewczyn miala, nawet skrzepy wylatywaly w tydzień po transferze a dzieciaki juz marchewke wsuwaja z łyżeczki.
Okres powinnam dostać 18 maja
reklama
Koniczyna82
Podziel się: