reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Masakra dlaczego moje życie musi mnie aż tak kopać w dupę. ..
Niby wyniki dobre endometrium super ciałka żółte były dwa i ....
Ivf to losowanie.. pomimo tego że zrobisz wszystko może się nie udać... Wierzę w to że każda z nas kiedyś trafi szóstkę w ivfowego totka. Glowa do góry!
Nie za szybko panikujesz?

I piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Robiłaś betę i poziom progesteronu? Może te plamienia wcale nie oznaczają, że to koniec i nic z tego nie będzie. Chyba też za wcześnie na @?

Czy ty szukasz,jakiegos labu na jutro czy o co cho? :D
Mialam chec sprawdzic prg. Ale chcialam sprawdzic go zanim sobie dołoze prolutex. Ale... odłożyłam juz wczoraj wiec nie ważne. Robię troche samowolke ale jeden doktor mi kiedys tak poradził.
Kurde... a u ciebie plamienia sa zwykle zanim przerwiesz progesteron? Bo sama wiesz jak to jest z tymi plamieniami... nie raz jest ciaza i sa plamienia a nie raz beta zero a zadnych plamien. Wiem ze to nastraja do doopy ale masa dziewczyn miala, nawet skrzepy wylatywaly w tydzień po transferze a dzieciaki juz marchewke wsuwaja z łyżeczki.

Mialam chec sprawdzic prg. Ale chcialam sprawdzic go zanim sobie dołoze prolutex. Ale... odłożyłam juz wczoraj wiec nie ważne. Robię troche samowolke ale jeden doktor mi kiedys tak poradził.

Kurde... a u ciebie plamienia sa zwykle zanim przerwiesz progesteron? Bo sama wiesz jak to jest z tymi plamieniami... nie raz jest ciaza i sa plamienia a nie raz beta zero a zadnych plamien. Wiem ze to nastraja do doopy ale masa dziewczyn miala, nawet skrzepy wylatywaly w tydzień po transferze a dzieciaki juz marchewke wsuwaja z łyżeczki.
Jutro pojadę na betę i progestreron.
Okres powinnam dostać 18 maja

reklama
@lama70 widze ze masz nie dosc ze heparyne i acard to acard w podwójnej dawce co sie standardowo daje. A po nim sporo plamień. Ja bym pewnie dolozyla tej luteiny, magnezu x6 i czekala na jutro

Do góry