Mój m dzisiaj mi proponował usg dowcipne...nawet sprzęt podobny i podobno ciepły więc same miłe odczucia ale niestety nie mogłam skorzystać a szkoda bo mam ochotę na PrzytulankiHe, he...dr się tyle piczek naogląda, że bzykanko mu nie w głowie
Ja ostatnio dopiero zapytałam (23tc) i dr zdziwiona, że no przecież ciąża rozwija się prawidłowo to oczywiście że można tylko bez hardcorów
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczyny podpowiedz proszę. Co lepsze z suplemetacji przed : Mama dha premium plus czy Femibion Natal ? Dzieki
Ja nie wiem co lepsze ale na początku brałam Femibion Natal 1 a teraz Femibion Natal 2. Tak poleciła mi moja dr. (+dodatkowo witamina D 1000 jednostek). Wszystkie wyniki mam w normie więc jak dla mnie ten suplement jest ok.
Mam za wysokie ciśnienie na takie wrażenia prolutex jeszcze 2 tygodnie z ten przeciwzakrzepowy chyba do 16 tym więc jeszcze tylko 5 tygodni... TYLKO więc niech mamusia dalej ćwiczy na brzuszku, nie będę odbierać jej tej przyjemnościSprobuj sama to nie takid straszne ja jak sie po 3 dniach przyzwyczailam to emkowi juz nie dalam robic
Mi się wydaje ze wszystkie mają zbliżony skład. Ważne aby były kwasy DHA. Ja biorę mama DHA ale już mi się kończy więc kupię coś nowegoJa nie wiem co lepsze ale na początku brałam Femibion Natal 1 a teraz Femibion Natal 2. Tak poleciła mi moja dr. (+dodatkowo witamina D 1000 jednostek). Wszystkie wyniki mam w normie więc jak dla mnie ten suplement jest ok.
misis188
Kochana ale to ze plamisz to nie znaczy ze sie nie udaloI piękna bajka znów się kończy kur.....a .czwarty transfer 7 maja miała być szczęśliwa siódemka którą przynosi szczęście i h....j.
Dzisiaj 6 dpt a na ja właśnie dostałam plamienia brązowego jak przed okresem. Brzuch mnie napierdala i znowu te gorące poty w nocy.
Masakra dlaczego moje życie musi mnie aż tak kopać w dupę. ..
Niby wyniki dobre endometrium super ciałka żółte były dwa i ....
misis188
Szczegolnie ze malo miala progesteronu patrzac po tym.co ja zawsze mialam 3x2 lutinus i 3x1 duphaston@lama70 widze ze masz nie dosc ze heparyne i acard to acard w podwójnej dawce co sie standardowo daje. A po nim sporo plamień. Ja bym pewnie dolozyla tej luteiny, magnezu x6 i czekala na jutro
Mój m dzisiaj mi proponował usg dowcipne...nawet sprzęt podobny i podobno ciepły więc same miłe odczucia ale niestety nie mogłam skorzystać a szkoda bo mam ochotę na Przytulanki
Ciepły, wielokrotnie sprawdza każdy zakamarek i na koniec badania aplikuje środek nawilżający
Chodzi o wysiłek kobiety, skurcze itp wiesz w trakcie podniecenia, orgazmu nasza macica zaczyna mieć skurcze a to już nie jest dobre dla Maleństwa pozatym też i infekcje często są po wspozyciu...narazie to tylko możesz się popatrzeć albo rączka dotknąćDziewczyny, może głupie pytanie ale jakoś łatwiej mi tu zapytać niż lekarza [emoji1] a to chodzi o nasienie, o wysiłek fizyczny czy o to żeby kobieta fizycznie nie reagowała bo są skurcze?
Agniecha1508
@Yuffie - " kochana" pociesz męża , że sa starsi niż Wy -MyJa u R.S. [emoji4] weszłam na Twój profil i patrzę jaka Ty stara jesteś i muszę przyznać że jednak jestem młodsza [emoji1] dokładnie o jakieś niecałe 2 tygodnie od Ciebie [emoji1]
Mój mąż mówi że nie ma już starszych niż my
Najważniejsze to się nie poddawać choć ja przy amh 0,7 mam wątpliwości czy jest sens jeśli teraz by się nie udało.
reklama
Podziel się: