JaHej dziewczynki.Odbiegajac od tematu chcialam zapytac czy ktoras z Was palila albo pali papierosy?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
A jak z encorton? Jeszcze musze wziasc spotkanie u diabetyka i sprawdzić czy czegos nie mam za małoJa heparyne mam brac cala ciaze i jeszcze po... dzis 28tc i dzidzia ma sie dobrze wiec heparyna Ci nie zaszkodzi :-)
RedHotChiliPepper28
Czyli mogę jej się nie obawiać?
Nie bój się :-) nie ma czego. Zaufaj dr Paśnikowi :-) jedyny minus to siniaki i... te zastrzyki są bolesne heh, ale czego nie robi się dla malucha! :-)
misis188
Oj kochana kto jak kto ale Pasnik doskonale wie co robiNowy
Hej wszystkimdzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas
powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik
skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
anetka303
Jak się nie zna to po co zajmuje stanowisko...nie słuchaj lekarzy którzy nie mają pojęcia o immunologiiNowy
Hej wszystkimdzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas
powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik
skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
Szczescie1986
Tak mi dzisiaj namąciła w głowie ta ginekolog ,ze wzięłam konsultacje z immunologie w Bxl być może potwierdzi Pasnika badania i będzie mi łatwiej w doborze tych leków niż ciagle siagac z plOj kochana kto jak kto ale Pasnik doskonale wie co robi
Szczescie1986
Może masz racjeJak się nie zna to po co zajmuje stanowisko...nie słuchaj lekarzy którzy nie mają pojęcia o immunologii
anetka303
Nie dziwię się. Często niestety zdarza się tak, że my po latach walki, szukania informacji, wielu konsultacji mamy większa wiedzę niż niejeden ginekolog - oczywiście w zakresie niepłodności. Mój gin w mieście postawił mi sprawę jasno: Pani Aneto na tych działaniach moja wiedza i doświadczenie się kończą ( A i tak juz duzo robił na moje życzenie - leki,badania). Polecam udać się do kliniki gdzie pracują specjaliści i mają znacznie większe pole do manewru." Nie cudowal, nie kombinować i nie nagrywał najmądrzejszego.Może masz racjeja tak wszystko biorę do serca
tak się boje ze mogę zaszkodzić sobie
reklama
Hej. Ja mam tak samo, 7 dpt, chce już tescik robić, ale z drugiej strony stresik ze nie będzie jeszcze 2 kresek.Dziewczyny zaczynam dostawać już kręćka... Jutro 7dpt 5 dniowej blaski myślicie, że beta powinna już wyjść? chyba dłużej nie wytrzymam... [emoji17][emoji17][emoji17]
Podziel się: