JaHej dziewczynki.Odbiegajac od tematu chcialam zapytac czy ktoras z Was palila albo pali papierosy?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
A jak z encorton? Jeszcze musze wziasc spotkanie u diabetyka i sprawdzić czy czegos nie mam za małoJa heparyne mam brac cala ciaze i jeszcze po... dzis 28tc i dzidzia ma sie dobrze wiec heparyna Ci nie zaszkodzi :-)
RedHotChiliPepper28
Czyli mogę jej się nie obawiać?
Nie bój się :-) nie ma czego. Zaufaj dr Paśnikowi :-) jedyny minus to siniaki i... te zastrzyki są bolesne heh, ale czego nie robi się dla malucha! :-)
misis188
Oj kochana kto jak kto ale Pasnik doskonale wie co robiNowy
Hej wszystkim dzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
anetka303
Jak się nie zna to po co zajmuje stanowisko...nie słuchaj lekarzy którzy nie mają pojęcia o immunologiiNowy
Hej wszystkim dzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
Szczescie1986
Tak mi dzisiaj namąciła w głowie ta ginekolog ,ze wzięłam konsultacje z immunologie w Bxl być może potwierdzi Pasnika badania i będzie mi łatwiej w doborze tych leków niż ciagle siagac z plOj kochana kto jak kto ale Pasnik doskonale wie co robi
Szczescie1986
Może masz racje ja tak wszystko biorę do serca tak się boje ze mogę zaszkodzić sobieJak się nie zna to po co zajmuje stanowisko...nie słuchaj lekarzy którzy nie mają pojęcia o immunologii
anetka303
Nie dziwię się. Często niestety zdarza się tak, że my po latach walki, szukania informacji, wielu konsultacji mamy większa wiedzę niż niejeden ginekolog - oczywiście w zakresie niepłodności. Mój gin w mieście postawił mi sprawę jasno: Pani Aneto na tych działaniach moja wiedza i doświadczenie się kończą ( A i tak juz duzo robił na moje życzenie - leki,badania). Polecam udać się do kliniki gdzie pracują specjaliści i mają znacznie większe pole do manewru." Nie cudowal, nie kombinować i nie nagrywał najmądrzejszego.Może masz racje ja tak wszystko biorę do serca tak się boje ze mogę zaszkodzić sobie
reklama
Hej. Ja mam tak samo, 7 dpt, chce już tescik robić, ale z drugiej strony stresik ze nie będzie jeszcze 2 kresek.Dziewczyny zaczynam dostawać już kręćka... Jutro 7dpt 5 dniowej blaski myślicie, że beta powinna już wyjść? chyba dłużej nie wytrzymam... [emoji17][emoji17][emoji17]
Podziel się: