reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie nie wiem, co o tym myśleć. Niby u nas jest czynnik męski a u mnie wszystko cacy. Dodatkowo mam przecież dziecko. Czy coś się mogło spierdzielić w immunologii tak nagle? Czy po prostu zarodki są słabe? :(
Tego niestety nigdy nie wiadomo i to największy bol IVF. A immunologie zbadaj. Zeby wiedziec czy tam cos jednak nie tkwi.

reklama
No właśnie nie wiem, co o tym myśleć. Niby u nas jest czynnik męski a u mnie wszystko cacy. Dodatkowo mam przecież dziecko. Czy coś się mogło spierdzielić w immunologii tak nagle? Czy po prostu zarodki są słabe? :(
A jakiej klasy zarodeczki macie? Ile dotrzymuje do blastki? Masz już dziecko, owszem jest coś takiego jak niepłodność wtórna, ale rzadko.

dziewczyny dzwonili z wynikami..... rycze i sie trzese.. kariotyp poprawny !!!!! zdrowy chlopak pod sercem !!!!! dzis omieniny mojego ojca.... zmarl 6 lat temu.... wodocznie sie wstawil za wnukiem
Jejku az sama mnie scisnelo w dolku ze wzruszenia. Cudownie [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Nowy
Hej wszystkim;) dzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas:mad: powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik :mad:skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?

Medeor w Łodzi prowadzi porody za darmo.kolezanka tydzień temu rodziła.tylko że jakość już spadła tego szpitala. Taka masówka się zrobiła , zdecydowanie polecam salve
Tak jekdi jesteś z łodzi .. ja jestem spoza łodzi mam do nich 100 km więc nie mój rejon płaciła za pokój z mężem około 2 tysięcy ..

reklama
Do góry