reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Nowy
Hej wszystkim dzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
Ja tam u dr Paśnika nie byłam, ale z tego co tu już widziałam, to jest cudotwórcą i warto mu zaufać, a po drugie wiele z Nas, ja także, bierze encorton i zastrzyki z heparyny i jesteśmy w ciąży, więc dla mnie odpowiedź jest jasna :-) ja te leki biorę zapobiegawczo, bo moje lekarki mówią, że one nie zaszkodzą a mogą pomóc i takim sposobem u Nas już 21tc
Spoko to było moje czasy walki .. z kiki ..a teraz zabieraliśmy tylko mrozaczki ..Noo ja jeszcze was wszystkich dziewczynki nie znamdlatego pytam;-)
Rozumiem. ;-)Ty też miałaś już szczęśliwe zakończenie?Spoko to było moje czasy walki .. z kiki ..a teraz zabieraliśmy tylko mrozaczki ..
Netiaskitchen
Ja normalnie chodziłam do pracy podczas całej stymulacji.Wolne wzięłam tylko po pierwszym transferze (zresztą nieudanym),więc przy drugim transferze nie bralam wolnego, teraz jestem 19 dpt (5. tc) i tez chodzę do pracy,a w poniedziałek mam wizytę podczas ktorej mam nadzieję,że będzie bijące serduszko.Praca odciaga moją uwagę,nie zamartwiam się cały dzień,tylko staram się nie przeciażaćCześć. Zaczynamy przygotowania do stylu stylumacji. Dostałam Gonapeptyl na 8 dni. Brała to która z Was? Jak się po tym czulyscie? Bo zastanawiam się czy iść na urlop czy spokojnie mogę chodzić do pracy.
Szczescie1986
Mnie ta dr dziś nastraszyla żebym nie brała bo zaszkodzi rozrzedzi krew i będzie problemJa tam u dr Paśnika nie byłam, ale z tego co tu już widziałam, to jest cudotwórcą i warto mu zaufać, a po drugie wiele z Nas, ja także, bierze encorton i zastrzyki z heparyny i jesteśmy w ciąży, więc dla mnie odpowiedź jest jasna :-) ja te leki biorę zapobiegawczo, bo moje lekarki mówią, że one nie zaszkodzą a mogą pomóc i takim sposobem u Nas już 21tc
Szczescie1986
A najbardziej to przeraża mnie ten metlik tylu lekarzy i każdy inaczej mówi ,a tylko Pasnik stwierdził co może być przyczyna a tutaj mówi babka co innegoJa tam u dr Paśnika nie byłam, ale z tego co tu już widziałam, to jest cudotwórcą i warto mu zaufać, a po drugie wiele z Nas, ja także, bierze encorton i zastrzyki z heparyny i jesteśmy w ciąży, więc dla mnie odpowiedź jest jasna :-) ja te leki biorę zapobiegawczo, bo moje lekarki mówią, że one nie zaszkodzą a mogą pomóc i takim sposobem u Nas już 21tc
W Ciechocinku wszystkie bierzemy heparyne. Czy trzeba czy na wszelki wypadek.Mnie ta dr dziś nastraszyla żebym nie brała bo zaszkodzi rozrzedzi krew i będzie problem
Szczescie1986
Czyli mogę jej się nie obawiać?W Ciechocinku wszystkie bierzemy heparyne. Czy trzeba czy na wszelki wypadek.
reklama
HopeFul87
Ja heparyne mam brac cala ciaze i jeszcze po... dzis 28tc i dzidzia ma sie dobrze wiec heparyna Ci nie zaszkodzi :-)Czyli mogę jej się nie obawiać?
Podziel się: