Dziewczyny kiedy najwcześniej mogę - a raczej kiedy może wyjść wiarygodny wynik testu sikacza po transferze 5dniowej blastki?
Mi już wyszedł 7dpt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kiedy najwcześniej mogę - a raczej kiedy może wyjść wiarygodny wynik testu sikacza po transferze 5dniowej blastki?
A robiłaś już??Dziewczyny kiedy najwcześniej mogę - a raczej kiedy może wyjść wiarygodny wynik testu sikacza po transferze 5dniowej blastki?
Trzymam!!! Dawaj znać koniecznie jak bedziesz po.Ja mam w poniedziałek wizytę 18dpt i już o tym myślęJa dziś wizyta pęcherzykowa 17dpt , trzymajcie kviukc
Na razie biel bije po oczach ....A robiłaś już??
Mi wyszedł 8 dpt popołudniu
U mnie blastka była 5dniowa i zrobiłam sikańca 6 dpt - był cień cienia na teście - a dziś już mamy 23t i 2dcDziewczyny kiedy najwcześniej mogę - a raczej kiedy może wyjść wiarygodny wynik testu sikacza po transferze 5dniowej blastki?
W miarę w normie czyli nie musimy z tym narazie nic robic i lekarz mówi że mamy się tym nie przejmować. Będziemy je obserwować. Mam już 33tc jeszcze tylko parę tygodni musimy się teraz obserwować bo różnie u nas z przepływami ale często jeździmy na wizytę więc jestem spokojna. W razie słabych przepływów będą mi wcześniej rozwiązywać ciążę. Planowo mamy termin na koniec czerwca. Nie czuję się zbyt dobrze, często boli mnie brzuch i jest mi słabo. Nawet na spacer nie mogę się wybrać bo odrazu brzuch robi się twardy i boli...ale jeszcze tylko pare tygodni i warto się przemęczyćEwuniu, postanowilam, ze sie zaszczepię limfocytami więc procedura musi poczekac do konca czerwca. Ale grunt, ze cos sie dzieje, wiec latwiej sie czeka Twoja Maleńka jest cudowna! A Ty bedziesz wracac jeszcze do walki o rodzenstwo czy pasujesz?
Aniu, w miare w normie czyli? Te torbielki sie wchlonely same? Jak sie czujesz? Zanim ja zaczne kolejna procedure to ty juz pewnie urodzisz Ktory masz juz tc? Na kiedy termin?
Wierzę [emoji110][emoji110][emoji110] dziś jest 6 dpt??Na razie biel bije po oczach ....