reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pomocy moje Tsh 3.5 we wrześniu było 0.2 caly czas pRzyjmuje letrox 0.75mg.
Czy to możliwe że przez hormony tak skacze?
Criotransfer w poniedziałek

Ewuniu, postanowilam, ze sie zaszczepię limfocytami więc procedura musi poczekac do konca czerwca. Ale grunt, ze cos sie dzieje, wiec latwiej sie czeka :) Twoja Maleńka jest cudowna! A Ty bedziesz wracac jeszcze do walki o rodzenstwo czy pasujesz? :)

Aniu, w miare w normie czyli? Te torbielki sie wchlonely same? Jak sie czujesz? Zanim ja zaczne kolejna procedure to ty juz pewnie urodzisz;) Ktory masz juz tc? Na kiedy termin?
W miarę w normie czyli nie musimy z tym narazie nic robic i lekarz mówi że mamy się tym nie przejmować. Będziemy je obserwować. Mam już 33tc ;) jeszcze tylko parę tygodni ;) musimy się teraz obserwować bo różnie u nas z przepływami ale często jeździmy na wizytę więc jestem spokojna. W razie słabych przepływów będą mi wcześniej rozwiązywać ciążę. Planowo mamy termin na koniec czerwca. Nie czuję się zbyt dobrze, często boli mnie brzuch i jest mi słabo. Nawet na spacer nie mogę się wybrać bo odrazu brzuch robi się twardy i boli...ale jeszcze tylko pare tygodni i warto się przemęczyć ;)
A czemu u Ciebie wszystko się tak odwleka ???

reklama
Do góry