Będę się cieszyła i z chłopca i dziewczynki...Ale zawsze marzyłam o księżniczce takiej malutkiej ,te sukieneczki i kokardki a wiem ze szczęścia.mogę nie mieć tak dużo aby była kiedyś trzecia dziewuszka najważniejsze aby było dzidzi zdrowe, aby było z nami i tak je kocham czy chłopczyk czy dziwwczynka mój syn codziennie rano głaszcze mnie po brzuchu i się pyta "jak się spało malutki"Ja wierzę, że bedzie dobrze i odrazu daj nam znać jak po wizycie! ❤
Jestem szczęśliwa bo długo czekałam na ta chwile
Ale widzę, że ktoś tu marzy o córeczce?
reklama
Ale za to czekolady czekaja na gościJa mam dokładnie to samo, słodycze niet tylko kwaśne bym jadła, wypijam wszystkie wody z ogórków jakie mam w domu [emoji85]
misis188
Fanka BB :)
Kochana bo tak na prawde nie ma znaczenia czy po transferze od razu wstaniemy czy będziemy lezec.nam sie wydaje ze lepiej jak polezymy ale to na prawde nie ma wplywu na powodzenie transferu. Będzie dobrze kochanaDziekuje dziewczyny za kciuki, mysli i dobre slowa sam transfer to rachu ciachu. Kurde no i myslalam ze poleze sobie troche po wprowadzeniu zarodkow a oni " dziekujemy i mozna isc zrobic siusiu" no fajnie fajnie. Chcialam zeby mlodziaki sie zadomowily u mnie teraz martwie sie ze mnie tak przegonili powiedzialam lekarzowi ze wyjezdzamy, poweidzial zeby w pt zrobic bete ze juz bedzie wiadomo co i jak
misis188
Oj coś mi sie zdaje ze bedziesz miec fajnego pomocnika przy dziecku a ile syn ma lat?Będę się cieszyła i z chłopca i dziewczynki...Ale zawsze marzyłam o księżniczce takiej malutkiej ,te sukieneczki i kokardki a wiem ze szczęścia.mogę nie mieć tak dużo aby była kiedyś trzecia dziewuszka najważniejsze aby było dzidzi zdrowe, aby było z nami i tak je kocham czy chłopczyk czy dziwwczynka mój syn codziennie rano głaszcze mnie po brzuchu i się pyta "jak się spało malutki"
adansonia
Ja leżałam prawie z nogami do góry bo wydawal9 mi się że to pomoże A jak chodziłam to jak po operacji nog z perspektywy czasu chce mi się z siebie śmiaćKochana bo tak na prawde nie ma znaczenia czy po transferze od razu wstaniemy czy będziemy lezec.nam sie wydaje ze lepiej jak polezymy ale to na prawde nie ma wplywu na powodzenie transferu. Będzie dobrze kochana
misis188
Ja tez lezalan i tez czasem.z nogami w gorze.w domu ale to chodzi o nasza glowe bardziejJa leżałam prawie z nogami do góry bo wydawal9 mi się że to pomoże A jak chodziłam to jak po operacji nog z perspektywy czasu chce mi się z siebie śmiać
anetka303
Ja mam dziś wychodneWasze zdrowie dziewczynki Zobacz załącznik 851547
Załączniki
reklama
adansonia
Zdecydowanie zdrowiejZobacz załącznik 851548To ja życzę smacznego
Podziel się: