CześćWitaj też jestem po 5 nieudanych pełnych transferach . I w końcu zdecydowałam się udać do dr Pasnika choć w głowie miałam zamiar do Malinowskiego ale dziewczyny Kochane przekonały mnie do Pasnika. Wizyta krótka zlecił wstępnie badania test IMK i Ana. Czekam na wyniki i w maju ruszam na wizytę. Mam nadzieję że w immunologii leży przyczyna moich niepowodzeń . Bo mąż jest przebadany wzdłuż i wszerz i zdrowy . Przyjmuje tylko w Łodzi na Szczanieckiej . Na necie jest adres Apc Analizy. Jeśli możesz powiedzieć coś więcej gdzie się leczylas i jakie miałaś zarodki pozdrawiam
Kochana badanie powtórz choćby jutro, leków jeszcze nie odstawiaj - nie wiadomo, czy beta dopiero się rozkręca czy może już spada, więc trzeba to sprawdzić :* Trzymam kciuki mimo wszystko :*
Cześć Dziewczyny, powtórzyłam betę dziś ( jest 13dpt) i wyszła 68. Lekarz twierdzi ze to bardzo niedobrze ze rośnie zamiast spadać bo już ta wcześniejsza robiona w 9dpt była zbyt mała i to, ze po 4 dniach urosła świadczy tylko o nieprawidłowo rozwijającej się ciąży albo ciąży poza macicznej Miałam w między czasie trochę plamien itd ale na razie @ się nie rozkręcila, brzuch tez mnie nie boli. Czy możecie mi powiedzieć jak to jest z ta beta tzn jakie wartości powinny być „dobre” po 13dpt.jak miałam podany 5 dniowy zarodek, bo ja już nic nie kumam