reklama
Staram się nie myśleć ale wiesz jak jest... To brzuszka mówimy. Mój mąż nazwał go "Krzysio" , syn "Tomek" a ja na przekór "Krystyna" Staram się nie schizować ale różnie to bywa.No nawet tak nie myśl kochana! Mow do brzuszka Mamuska i zero takich myśli!
A jakieś zachcianki? a sama czy Mąż na weekend w domu?
Ja dobrze , dziekuje :* mała tancuje w brzuchu , wyprawka się robi także czas leci jak głupi! Niedlugo sama zobaczysz pp 1trymestrze jak poleci
Zachcianki mam ale to raczej chcica na coś ostrego, z octem itp więc raczej ich nie spełniam. Każda sałatę odchorowuje pomimo ze tak ja uwielbiam zawsze lubialam słodycze a teraz leżą i czekają aż znowu najdzie mnie na nie ochota dobrze że poniedzialek blisko bo dłużej bym chyba nie wytrzymała .
Musisz być teraz bardzo szczęśliwa...te różowe ubranka ❤❤ sama słodycz ❤
Ma ktos moze ta cudowna rozpiske z etapami jakie przechodza zarodeczki po transferze
Z tego co pamietam moje blastki juz sie dobrze zagniezdzaja
Załączniki
Never give up
Fanka BB :)
Gosia a jaka dawkę masz estrofemu?Mam juz swoje wyniki
W dniu transferurogesteron 6.76 ng/ml w 2dpt 31.7 ng/ml
Estradiol 146.6 pg/ml 2dpt 2245 pg/ml
Co wy na to ? Nie wiem czy nie zmniejszyc estrofemu
Progesteron ładnie Ci podskoczyl
- 2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie robić sikacza
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
@gosia321
Ja wierzę, że bedzie dobrze i odrazu daj nam znać jak po wizycie! ❤Staram się nie myśleć ale wiesz jak jest... To brzuszka mówimy. Mój mąż nazwał go "Krzysio" , syn "Tomek" a ja na przekór "Krystyna" Staram się nie schizować ale różnie to bywa.
Zachcianki mam ale to raczej chcica na coś ostrego, z octem itp więc raczej ich nie spełniam. Każda sałatę odchorowuje pomimo ze tak ja uwielbiam zawsze lubialam słodycze a teraz leżą i czekają aż znowu najdzie mnie na nie ochota dobrze że poniedzialek blisko bo dłużej bym chyba nie wytrzymała .
Musisz być teraz bardzo szczęśliwa...te różowe ubranka ❤❤ sama słodycz ❤
Jestem szczęśliwa bo długo czekałam na ta chwile
Ale widzę, że ktoś tu marzy o córeczce?
Staram się nie myśleć ale wiesz jak jest... To brzuszka mówimy. Mój mąż nazwał go "Krzysio" , syn "Tomek" a ja na przekór "Krystyna" Staram się nie schizować ale różnie to bywa.
Musisz być teraz bardzo szczęśliwa...te różowe ubranka [emoji173][emoji173] sama słodycz [emoji173]
Ja mam dokładnie to samo, słodycze niet tylko kwaśne bym jadła, wypijam wszystkie wody z ogórków jakie mam w domu [emoji85]
NadziejaJest
Dziekuje dziewczyny za kciuki, mysli i dobre slowa sam transfer to rachu ciachu. Kurde no i myslalam ze poleze sobie troche po wprowadzeniu zarodkow a oni " dziekujemy i mozna isc zrobic siusiu" no fajnie fajnie. Chcialam zeby mlodziaki sie zadomowily u mnie teraz martwie sie ze mnie tak przegonili powiedzialam lekarzowi ze wyjezdzamy, poweidzial zeby w pt zrobic bete ze juz bedzie wiadomo co i jak
gosia321
Estrofem 3x2 dowcipnieGosia a jaka dawkę masz estrofemu?
Progesteron ładnie Ci podskoczyl
reklama
Netiaskitchen
Beta 154 :-) :-):-) wszystko dobrze :-) za tydzień wizyta pecherzykowa,za kolejny serduszkowa.I jak będzie OK to na serio będziemy sie mogli cieszyć :-)I jaki wynik Kochana??? pisz nam tu szybciutko
Tego estrofemu jakoś wyjątkowo dużo bierzesz...
Podziel się: