reklama
Never give up
Fanka BB :)
@Gotart prawie każda klinika (jak nie kazda) działa w sobotę. Więc nie martw się tym. Zobacz godziny otwarcia kliniki. Jak działa w sobotę to i labo działa więc transfer się odbędzie Poza tym, jak dobrze pamiętam idziesz na sztucznym więc jak będziesz chciała to możesz przełożyć sobie na poniedziałek... ale to zawsze kilka dni dłużej czekaniaPowiedzcie mi jak to jest z progesteronem...W poniedziałek wizyta 13 dc. A skoro piszecie,ze przez 5 dni trzeba cos brac to kiedy transfer? Bo wg moich obliczeń sobota...? Ale nawet nie wiem czy klinika wtedy dziala tj.laboratorium....
Never give up
Kochana ja do Ciebie to już jak na wakacje...A daleko masz do mnie ?
Zamiast kawy proponuję wodę z cytryna i świeżą mięta z ogródka.
Niedaleko to pojęcie względne... okolice Warszawy
Oj woda z miętą i cytryną lub limonka w lato... pyszotka mi właśnie zaczęła odbijać miętą bo myślałam że wymarzla
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Ja też właśnie mam heparynę do końca ciąży i się właśnie zastanawiam jak długo mogę kluc się w brzuch... Jak to było/jest u Was?
tamiza
Warszawa to nie koniec świata 3.5 godziny maxKochana ja do Ciebie to już jak na wakacje...
Niedaleko to pojęcie względne... okolice Warszawy
Oj woda z miętą i cytryną lub limonka w lato... pyszotka mi właśnie zaczęła odbijać miętą bo myślałam że wymarzla
gosia321
Kochana ja tam zawszs marzylam o blizniakach fakt jest wiecej roboty wyzeczen ale za jednym razem. To porownywalne z tym jak masz 2 dzieci rok po roku lub po 2 latach.Dziewczyny wiecie co ogarnął mnie strach wcześniejsze moje 3 transfery były po 2 zarodki z myślą,ze będą może bliźniaki ale tez myślałam
,ze większa szansa będzie jak chociaz jeden się przyklei gdy miałam betę pierwszy raz pozytywna zastanawiam się czy ciąża pojedyncza czy podwójna oczywiście to był niewypał dziś siedze i tak mysle ,ze już najprawdopodobniej znaleziono przyczynę moich porażek i jeśli się podlecze to jaka podjąć decyzje przecież mam dwa mrozaczki i jestem takiej cichej nadzieji ,ze tym razem będzie dobrze i tak obleciał mnie strach brać dwie dzidzie tylko czy sobie poradzę czy poprostu wziasc narazie jeden albo walnąc z grubej rury przecież tyle już wycierpiała i wziasc za jednym zamachem. Miałyście takie wątpliwości jak ja?
A wiadomo ze nie ma gwarancji ze oba zarodki zostana ale ja na przyklad bede cieszyc sie i z tego jak zostana ze mn2 szkraby i z tego jak zostanie jeden choc tu juz sie bede tez smutac
gosia321
Ooo super czyli idziemy rowniotko :*Gosiu czyli walczymy we dwie w czwartek tylko z tą różnicą że ja zabieram ostatniego kropka z zimowiska
gosia321
Mieta podraznia zoladek. Pij siemie lniane.Kochane Moje potrzebuje porady. Chodzi o to że moje TSH dosłownie tańczy 4 tygodnie temu było 4.23 , tydzień później 3.5 , tydzień później 0.45 a za tydzień czyli wczoraj 2.49 .... normalnie ono glupieje a ja razem z nim. teraz miałam odstawić eutyrox ( dawka 50) ale z racji znowu skoku to nie wiem co robić . Poradzicie?? A i może macie jakieś sprawdzone sposoby na ból żołądka ( pewnie od lekow) , mam osłonę typową dla kobiet w ciąży , pije melise i miete i moje pomysły się kończą
Hmm a z tym tsh to moze byc tak w ciazy wazne zeby unormowac. Ale ten wynik 0.45 to chyba jakis blad labolatoryjny bo raczej nievskoczylo by tak z gory do dolu i zaraz znoeu w gore
reklama
Never give up
Dlatego twierdzę że "Nie daleko" to pojęcie względneWarszawa to nie koniec świata 3.5 godziny max
Także @tamiza zaciskaj mocno kciuki w czwartek
Podziel się: