reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Masakra jakaś nie wiem czy ja mam takie zrosty po poprzednich zastykach ..
Ja po poprzedniej punkcji we wrześniu też miałam i aktualnie każdego dnia od stycznia gdzieś do września jestem na neoparinie. Byłam przerażona, że muszę się codziennie kłuć tą tępą igłą, ale w sumie doszłam do wprawy, raz noga lewa, prawa, a potem brzuch po lewej od pępka, po prawej, powyżej, poniżej i już nie jest to problem :-) fakt faktem, że jestem jednym wielkim siniakiem i nie powiem, że nie boli :p

reklama
@Gotart prawie każda klinika (jak nie kazda) działa w sobotę. Więc nie martw się tym. Zobacz godziny otwarcia kliniki. Jak działa w sobotę to i labo działa więc transfer się odbędzie :):) Poza tym, jak dobrze pamiętam idziesz na sztucznym więc jak będziesz chciała to możesz przełożyć sobie na poniedziałek... :p ale to zawsze kilka dni dłużej czekania
Dziekuje za odpowiedź :happy2: Pewnie,ze bym chciala jak najszybciej :-) :) Starczy tego czekania od stycznia. Akurat urlop mam 23-30 wiec chcialabym sie wyrobic. A później juz zapowiedzialam w pracy l4. I lepiej,zeby tak bylo,bo na majowke w pracy mam same 12 tki :oo2:

Ka mialam na oslone zoladka bo mnie bolal venter 3 x dziennie na pol h przed posilkiem
Ale w ciąży mozna to brac ?? Mi dała jakąś osłonę ale tylko raz dziennie. Żeby nie było...nie narzekam ze mnie boli :D tylko chciałabym trochę ulżyć temu mojemu brzuszku:D jak myślę o marudzeniu to sobie przypominam hiperstymulacje i od razu mi lżej :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pomocy ... Powiedzcie mi ile dni od transferu barylyscie zastrzyki przeciwzakrzepowe ? Ja już nie mogę się dotykac brzucha tak mnie boli w uda nie da rady bo aż sikam z bolu.. dziś to już z płaczem robiłam zastrzyki ..

Ja zastrzyki z Clexane zaczęłam robić dzień przed transferem a skończyłam jakoś po 8 tygodniu ciąży, wiec sporo czasu. Ból okropny ale czego się nie robi dla wspaniałego efektu :-)

Aneetee jaki nowy lekarz?9:rolleyes: Murawa co u ciebie? Pamiętaj że masz mi coś udowodnić?:rofl2: Paulinka ty się lepiej przebadaj na dziesiątą stronę, czasami lepiej wiedzieć. Anuska bardzo mi przykro ale widzę że twarda z ciebie kobieta i idziesz dalej...no a my z tobą.
Kochana nie mam wyjscia... Jakos bylam przygowana na porazke, choc w glebi serca mialam nadzieje ze moze akurat sie uda... Widocznie tak mialo byc :(. Wpsarcie na tym forum jest tak ogromne ze mozna wszystko przezyc...

40 km od Katowic w stronę Częstochowy
Coś w rodzaju agroturystyki będzie ale zajmie nam to pewnie jeszcze kilka lat.
Jak tylko sprowadzimy do domu nasze kobyły to zapraszam i mówię to całkiem poważnie ;) w domu zawsze znajdzie się dla Was miejsce dziewczyny :)
Tylko najpierw musimy skończyć budowę :-D
A to agro z miejscem.dla dzieci bedzie?

reklama
@tamiza będziesz musiała koniecznie ogłosić na ciężarówkach i na kto po in vitro kiedy skończysz budowę :p:D wtedy może zrobimy zlot czarownic w lesie z małymi brzdacami hihih :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja bym na miotle przyleciała jak na prawdziwa świętokrzyską czarownice przystało. A Żywcia za mna na malutkiej miotelce.

Do góry