KaIno
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja pierwsze skysze o jakichs goryczakach...Ja szczęścia do grzybow nie mam,predzej przepadne przez niego niz go zobacze ale bodajze w zwszlym roku poszlismy z M na grzyby. On zawsze znajdowal a tym razem nic. Za to ja cala reklamowka "prawdziwkow". Tylko jak przyszlismy do domu to sie okazalo ze one jakies gorzkie bo.to.goryczaki
I pusc tu blondynke do lasu
40 km od Katowic w stronę CzęstochowyWow... tyle powiem
Tamiza ty jesteś spod Krakowa? Jak kiedyś kaske odłożę na wakacje bardzo bym chciała z mężem kilka dni na koniach pouczyć się jeździć. Jeśli prowadzisz tez coś w rodzaju agro ze da rade tam się przekimac to pewńie będę cię szukac kiedyś tam
Link do: goryczak - Szukaj w Google:A ja pierwsze skysze o jakichs goryczakach...
Ja bede brac do konca ciazy. Wale w udo..moje nogi to.jeden siniak i zgrubienia ale jak mus to mus. I cholernie boli wstrzykiwanieDziewczyny pomocy ... Powiedzcie mi ile dni od transferu barylyscie zastrzyki przeciwzakrzepowe ? Ja już nie mogę się dotykac brzucha tak mnie boli w uda nie da rady bo aż sikam z bolu.. dziś to już z płaczem robiłam zastrzyki ..
A czemu do końca będziesz brać ? Po co one wogole są bo mi lekarz nawet nie powiedział a teraz jest na zwolnieniu i nawet nie mam się do kogo udac ;(Ja bede brac do konca ciazy. Wale w udo..moje nogi to.jeden siniak i zgrubienia ale jak mus to mus. I cholernie boli wstrzykiwanie
Zapraszamy.Piękne macie te ogródki... aż miło się patrzy i wino w nich pije zapewne
Ja @tamiza prędzej był odkupiła od Ciebie te grzyby aniżeli bym poszła ich szukać kiedyś że znajomym poszłam na grzyby to ja widziałam tylko ścieżkę a on idąc za mną miał dwa kosze więc ja tylko do towarzystwa się nadaje hahha