reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja szczęścia do grzybow nie mam,predzej przepadne przez niego niz go zobacze ale bodajze w zwszlym roku poszlismy z M na grzyby. On zawsze znajdowal a tym razem nic. Za to ja cala reklamowka "prawdziwkow". Tylko jak przyszlismy do domu to sie okazalo ze one jakies gorzkie bo.to.goryczaki:laugh2:
I pusc tu blondynke do lasu:laugh2:
A ja pierwsze skysze o jakichs goryczakach...:nerd:

Dziewczyny pomocy ... Powiedzcie mi ile dni od transferu barylyscie zastrzyki przeciwzakrzepowe ? Ja już nie mogę się dotykac brzucha tak mnie boli w uda nie da rady bo aż sikam z bolu.. dziś to już z płaczem robiłam zastrzyki ..

Wow... tyle powiem
Tamiza ty jesteś spod Krakowa? Jak kiedyś kaske odłożę na wakacje bardzo bym chciała z mężem kilka dni na koniach pouczyć się jeździć. Jeśli prowadzisz tez coś w rodzaju agro ze da rade tam się przekimac to pewńie będę cię szukac kiedyś tam :)
40 km od Katowic w stronę Częstochowy
Coś w rodzaju agroturystyki będzie ale zajmie nam to pewnie jeszcze kilka lat.
Jak tylko sprowadzimy do domu nasze kobyły to zapraszam i mówię to całkiem poważnie ;) w domu zawsze znajdzie się dla Was miejsce dziewczyny :)
Tylko najpierw musimy skończyć budowę :-D

Dziewczyny pomocy ... Powiedzcie mi ile dni od transferu barylyscie zastrzyki przeciwzakrzepowe ? Ja już nie mogę się dotykac brzucha tak mnie boli w uda nie da rady bo aż sikam z bolu.. dziś to już z płaczem robiłam zastrzyki ..
Ja bede brac do konca ciazy. Wale w udo..moje nogi to.jeden siniak i zgrubienia ale jak mus to mus. I cholernie boli wstrzykiwanie

@Koniczyna82 ja też nie mam zaleceń na heparyne ale ją brałam. Mój ojciec ma miażdżyce i to był dla mnie powód.
Raz dawkowalam od dnia zero, raz od dnia transferu.
Przy ostatnim transferze miałam acard to brałam go od dnia zero po jednej tabletce. Jednak uważam że on nie jest wyznacznikiem udanego transferu czy też nie. Ale to tylko moje osobiste zdanie.

reklama
Piękne macie te ogródki... aż miło się patrzy i wino w nich pije zapewne :-D
Ja @tamiza prędzej był odkupiła od Ciebie te grzyby aniżeli bym poszła ich szukać :laugh2::laugh2: kiedyś że znajomym poszłam na grzyby to ja widziałam tylko ścieżkę a on idąc za mną miał dwa kosze :D:p więc ja tylko do towarzystwa się nadaje hahha :-D
Zapraszamy.
W takim miłym towarzystwie to ja mogę nawet bez grzybów wrócić.

Do góry