reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

40 km od Katowic w stronę Częstochowy
Coś w rodzaju agroturystyki będzie ale zajmie nam to pewnie jeszcze kilka lat.
Jak tylko sprowadzimy do domu nasze kobyły to zapraszam i mówię to całkiem poważnie ;) w domu zawsze znajdzie się dla Was miejsce dziewczyny :)
Tylko najpierw musimy skończyć budowę :-D
@tamiza będziesz musiała koniecznie ogłosić na ciężarówkach i na kto po in vitro kiedy skończysz budowę :p:D wtedy może zrobimy zlot czarownic w lesie z małymi brzdacami hihih :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
@Koniczyna82 ja też nie mam zaleceń na heparyne ale ją brałam. Mój ojciec ma miażdżyce i to był dla mnie powód.
Raz dawkowalam od dnia zero, raz od dnia transferu.
Przy ostatnim transferze miałam acard to brałam go od dnia zero po jednej tabletce. Jednak uważam że on nie jest wyznacznikiem udanego transferu czy też nie. Ale to tylko moje osobiste zdanie.
Ja mam żylaki czekające na operacje. Zawsze miałam acard od 2 dc i od 3 transferu heparynę. I teraz tez mam mieć tyle ze zawsze ten acard jadłam od początku cyklu a teraz mam czekac na od transferu ze nieby plamienia. Ja mam akurat bardzo łatwe transfery i nigdy po nich nie plamilam.

A stresuje się bo teraz dodatkowo jestem na sztucznym, mam 3x estrofem i moje żyły to odczuwają, ten żylak kuje mocniej. Zagęszcza krew. Od roku byłam na naturalnych transferach.

Kochane Moje potrzebuje porady. Chodzi o to że moje TSH dosłownie tańczy :baffled: 4 tygodnie temu było 4.23 , tydzień później 3.5 , tydzień później 0.45 a za tydzień czyli wczoraj 2.49 .... normalnie ono glupieje a ja razem z nim. teraz miałam odstawić eutyrox ( dawka 50) ale z racji znowu skoku to nie wiem co robić . Poradzicie?? A i może macie jakieś sprawdzone sposoby na ból żołądka ( pewnie od lekow) , mam osłonę typową dla kobiet w ciąży , pije melise i miete i moje pomysły się kończą :(
Ka mialam na oslone zoladka bo mnie bolal venter 3 x dziennie na pol h przed posilkiem

Powiedzcie mi jak to jest z progesteronem...W poniedziałek wizyta 13 dc. A skoro piszecie,ze przez 5 dni trzeba cos brac to kiedy transfer? Bo wg moich obliczeń sobota...? Ale nawet nie wiem czy klinika wtedy dziala tj.laboratorium....

reklama
Do góry