reklama
Tak, masz rację.. leczyć się powinniśmy stacjonarnie. Jeden zarodek był 3ab w piątej dobie i on został transferowany, drugi jest 2bb w szóstej dobie, albo w piątej wieczorem. Śmiałam się wtedy, że ktoś dobija osię na świat A jak to jest u Was? Ile komórek zostało zapłodnionych?Madziu takie leczenie przez internet jest trudne, ale odnoszę wrażenie że u ciebie jest ok 18 kom. u męża też nie ma tragedii, wydaje mi się że mieli z czego wybierać, więc trochę kiepsko jak tylko 2 zarodki. Napisz tylko w której dobie?
Never give up
Fanka BB :)
No idzie Wam pozazdrosić tych brzuszkówJesteśmy i my [emoji173] 22+4 [emoji173]Zobacz załącznik 848636
32 tc i wydaje mi się że jest nie za duzy
hope322
Ja zgrabniutka hehe oj nie na wadze juz pewnie z 10-13kg wiecej. Jedz lody, ja wcinam slodycze tonami i leze heheBoże jaki piękny a jaka Ty zgrabniutka jesteś... a ja w planach miałam lody ojojojoj co Ty kobieto robisz że taki uroczy masz brzuszek?
hope322
Ja wszystkie ciuchy tam kupuje. Wczoraj mi przyszla i na tym zdjeciu wlasnie mierzylam tylko cieplutka jest ale w przyszlym tyg bedzie chlodniej to jeszcze ponosze. Dalam za nia ok 60kr i kupilam sobie jeszcze ta ze zdjecia za 23kr ze znizka klubowaWidzę sukienka z h and m A brzusio duuuży U mnie tak wyglądał w 30 tc
Zobacz załącznik 848616
Piekny masz brzusio
Załączniki
@Margit2018 , w ostateczności chusteczki znalazłam, ale za to jak wróciłam do domu, to sama się wystraszyłam własnej osoby. Rozmazana na maxa, tusz prawie spływał.Dżoasia krótki protokół, dla mnie super sprawa kilka dni i po bólu. A ta twoja klinika w tym Ciechocinku mam nadzieję że przyniesie ci szczęście Iwo też w pracy ryczałam jak głupia, dobrze że miałam chusteczki Kurciu, kochana przypominasz mi siebie sprzed 10 lat gdy stałam przerażona życiem bez dziecka. Wtedy na forum Bociana była modna dieta 'Karci" ło jesssu w kilka miesięcy czekając na stymulację zeżarłam takie rzeczy że aż wstyd powtarzać. Pamiętam że dziewczyny katowały się min. surowym sokiem z buraków. Oczywiście zakupiłam sokowirówkę... Kurciu do dziś pamiętam jak rzygałam, myślałam że żołądek wypluję. No ale doczekałam się najpiękniejszego słowa "mamo" i moj największy skarb ma dziś 10 lat, kręci wałki i wyrósł na piękną dziewczynkę. Pozdrawiam cię serdecznie.
Gratuluje córeczki i powodzenia .
Jak jak narazie jestem ciocia na cały etat, studentka pisząca pracę magistersja ( już ostatnie szlify), osoba szkoląca się i ja też szkole. Dużo się dzieje.
Jak to wszystko ustanie, to wtedy pewnie będę reagować na pustkę.
reklama
Dobrze ze mowisz. Najwyzej w pon zadzwonie do prokocimia i zapytam na co ma wplyw. Bo jezeli tylko allo to je zrobie najwyzej pozniej bo na to sie nie trzeba zapisywac. Zeby mi tylkp te nk nie uciekly... a brzuch jak na @ juz boli. Byle wytrzymal do czwartku.@teraz mi sie jeszcze przypomnialo ze jesli chodzi o.przeziebienie to ma to wplyw chyba tylko na allo mlry. W zeszlym roku po szczepieniach polecielismy na Gran Canarie. Wynajelismy auto w ktorym nie dzialala klima i efekt byl taki ze po tej jednodniowej wycieczce bylam.okropnie przeziebiona. Jak wrocilam do Polski to ledwo mówiłam i strasznie mi sie lalo z nosa. Po wczasach robilismy kontrolne allo mlry i pani pytala czy nie biore jakichs lekow bo to moze zafauszowac wynik. Wiec spokijnie bym szla z Twoim gardlem. Na gardlo polecam Ci pieluszke albo jakas chustke na noc
Podziel się: